Blog: Prodajni šator za Vaš biznis

Prodajni šator za Vaš biznis

06.11.2018 · Administrátor

Ako ste u potrazi za šatorom za prezentaciju robe. Vodootporan, cjenovno povoljan, jednostavno postavljanje do 40 sekundi, brzi transport šatora.

Ako ste u potrazi za šatorom za prezentaciju robe, planirate posjetiti izložbe, sajmove ili ste firma koja organizira vjenčane gozbe ili aranžirate, onda pročitajte ovaj članak, zaista ćemo Vas inspirirati!


Dobro izabrati


Mi to veoma dobro poznajemo, naš je cilj biti uspješan poduzetnik. Kako bismo bili uspješni, moramo uraditi tisuće stvari. Možda ćete reći da je odabir šatora samo detalj. No međutim, na detaljima se osniva svijet. To su detalji koji stvaraju jednu cjeljinu. Uspješni poduzetnici vide prilike i koriste ih. Internet je u današnje doba kada svi negdje žure izvrsno i brzo sredstvo za komunikaciju, doslovno nam štedi vrijeme – narudžbu čak možete uraditi online. No sada rješavate dilemu kako izabrati i uglavnom da li ćete izabrati ispravno. Razmišljate o ponudama i uspoređujete cijene, gledate dostupnost, ovjeravate firmu i njene recenzije. Radi se o Vašoj investiciji i očekivate kvalitetan proizvod. 


Čelični prodajni šator BRIMO Exclusiv – čvrst, stabilan i reprezentativan šator. Možete ga kombinirati prema svojoj želji i iskoristiti kao otvoreno, ali i zatvoreno prekrivanje pomoću triju punih zidova. Smanjili smo težinu i povećali čvrstoću. A sada ćemo Vam otkriti što smo na njemu uljepšali te se time potpuno razlikujemo od konkurencije. Volumen smo smanjili samo za 2 mm od vanjskog volumena konstrukcije i dodali smo ga u unutarnje zidove.

Ovu filozofiju primijenili smo i na tkanini koja ima zahvaljujući najnovijim tehnologijama visoku gustoću vlakna. Postavljanje šatora je potpuno jednostavno. Uspjet ćete do 40 sekundi. Izvrsno, zar ne? Specijalna termoplastična boja u prahu stvara mat efekat konstrukcije zahvaljujući čemu je šator na tržištu jedinstven. Boja sprječava koroziju i ne skida se. Cjenovno je prihvatljiv, možete izabrati razne dimenzije i boje, nudimo 5-godišnju garanciju, a prve dvije godine imate rezervne dijelove za konstrukciju besplatno.


Nešto dodatno


Što kažete na to da dobijete na originalnosti i da na Vaš šator isprintate logo firme ili bilo koji motiv po Vašoj želji? O tisak na šatoru možemo se pobrinuti mi u našoj firmi. Vremenski računajte od 5 dana do tri tjedna. Sve ovisi o zahtjevnosti tiska. Pošaljite nam logo ili motiv, a mi ćemo Vam napraviti ponudu cijene. Za čelične šatore koristimo tisak glačalom. Logo ili motiv potreban nam je u vektoru .eps, .ai, .pdf s vektorom.

Nudimo Vam ne samo kvalitetan proizvod, još se s garancijom 5 godina brinemo o Vašem šatoru. Radujemo se da ste izdvojili vrijeme i pročitali ovaj blog. Svoje vrijeme ste investirali da uljepšate svoje poduzetničke namjere. Čestitamo i veselimo se Vašem uspjehu. Vaš BRIMO TEAM

Podijeli na Facebooku