Blog: PRODAJNI ŠATOR ZA BOŽIĆNE MARKETE

PRODAJNI ŠATOR ZA BOŽIĆNE MARKETE

13.11.2018 · Administrátor

Jednostavno rasklapanje i sklapanje, dostava do jednog dana, vodootporan, zaštitit će Vašu robu od negativnih utjecaja vremena. Široki izbor, savršene cijene i zadovoljstvo mušterija. Uživajmo u božićnoj atmosferi.

Božićni blagdani jedni su od najljepših blagdana u godini. Jedva čekamo božićnu atmosferu, prirodu zasutu snijegom, trenutke koje provodimo zajedno s obitelji. Dekoriramo kuće, ukrašavamo božićnu jelku, pečemo poslastice i ganjamo poklone. Pa nakon cijele godine potrebno je odmoriti se, posvetiti se obitelji i uživati u ljepoti krajolika koji se sjaji od snijega. 

Među tražena događanja tradicionalno spadaju božićni marketi. Atmosfera prije Božića, svjetlucavi trgovi, štandovi s poslasticama, susreti s prijateljima, to sve nam trenutke prije Božića čini ugodnijim.


Iznajmljivanje ili kupnja prodajnog šatora 


Iz znatiželje sam pogledala kako uopće funkcionira iznajmljivanje prodajnih šatora. Saznala sam da je iznajmljivanje potrebno rješavati već preko ljeta. Potrebno je prijaviti se za mjesto, ispuniti prijavu, isplatiti opciju i pobijediti u natjecanju. Cijene iznajmljivanja su razne i potpuno su me iznenadile. Ovisi o tome u kojem se gradu marketi održavaju i također o tome gdje se štand nalazi. Najviše se plaća za štandove s prehranom, najniža cijena kreće se okolo 316 € za dan. Najviša cijena za štand s prehranom je 1.216 € za dan! Što se tiče cijene za štand s božićnim poklonima kreće se okolo 50 € za dan, a najviša je 152 €/ dan. Možda nikada kao posjetioci nismo obratili pažnju što sve prodavač mora apsolvirati. Mi smo slušali božićne kolede, uživali u savršenoj atmosferi, vrućoj medovini i možda smo se nakon duljeg vremena ponovno susreli sa svojim prijateljima. No međutim, prodavač mora uzeti u obzir ovo pitanje. Sasvim sigurno se isplati investirati u kupnju  prodajni šator. Kada usporedite cijene iznajmljivanja, možete prema Vašem ukusu i Vašim željama izabrati svoj sklopiv štand, kvalitet, odlučit ćete se za boju, a možete ga koristiti preko cijele godine, ne samo za Božić. Na šator možete tiskati napis ili logo prezentirane robe, što također smatram izvrsnom investicijom. Više se ne morate opterećivati odabirom štanda – pa imate svoj vlastiti.

Firma BRIMO Vam nudi brandirane šatore s garancijom 5 godina. Rastavljanje ćete savladati u tijeku 40 sekundi, što će ocijeniti svaki prodavač. Pogledajte proizvode na našoj web stranici i izaberite šator koji Vam odgovara prema Vašem ukusu i cijeni.

BRIMO TEAM


Podijeli na Facebooku