Uvjeti i odredbe

Ovi uvjeti,primjenjuju se na korištenje web stranice www.brimo.hr.

Vi prihvatite korištenje ove web stranice, a sve transakcije putem web stranice, podliježu, ovim Odredbama i uvjetima ("Uvjeti"). Savjetujemo Vam da pažljivo i temeljito pročitate ove Uvjete i isptntate kopiju za buduću referenciju. Putem pregledavanja, korištenja, registriranja i vršenja transakcija, putem naše web stranice, potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i da se slažete s ovim Uvjetima. Ako to ne učinite, ne smijete koristiti ovu web stranicu.

Kad izvršite narudžbu na web stranici, tražit će se od Vas da pružite osobne podatke, uključujući (bez ograničenja) vaše ime i prezime, adresu, poštanski broj, boravište i e-mail adresu. Vaši osobni podaci će se koristiti u skladu sa Uvjetima naše politike o privatnosti. Pristankom na ove Uvjete, također potvrđujete, da ste pročitali, razumjeli i složili se sa Uvjetima naše politike o privatnosti.

Sadržaj:

Članak 1. - Dostupnost usluga
Članak 2. - Informacije o nama
Članak 3. - Promjene na stranicama
Članak 4 - Proces narudžbe
Članak 5. - Potvrda Vaše narudžbe
Članak 6. - Plaćanje
Članak 7 - Sigurnost
Članak 8. - Dostava
Članak 9. - Točnost sadržaja
Članak 10. - Povrat, otkazivanja i zamjene
Članak 11. - Povrat novca
Članak 12. - Jamstvo
Članak 13. - Vlasnička prava
Članak 14. - Odgovornost
Članak 15. - Ostali važni pojmovi
Članak 16. - Kontaktirajte nas

Članak 1 - Dostupnost usluga

Naša web stranica je namijenjena isključivo za uporabu od strane osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj ("Zemlje Usluga"). Mi ne prihvaćamo narudžbe od pojedinaca izvan tih zemalja.

Putem postavljanja narudžbe na našoj web stranici, Vi jamčite da ste pravno sposobni za ulazak u obvezujuće ugovore, Vi ste stariji od 18 godina; živite u jednoj od Zemalja gdje su usluge dostupne, a vi imate pristup  našoj stranici iz te zemlje.

Članak 2 - Informacije o nama

Upravlja: Hana Szabová

Trgovina pod nazivom: brimo.hr

Uredska adresa:

Lermontovova 911/3

81105 Bratislava

Slovačka

E-mail adresa:
brimo@brimo.hr
OIB:
SK1121316911

Članak 3 - Promjene na stranicama

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta s vremena na vrijeme. Sve promjene će stupiti na snagu čim su objavljene na web stranici, a primjenjivat će se na sve ugovore za kupnju proizvoda od tog datuma. To je Vaša odgovornost, kao posjetitelja web stranice, da pročitate Uvjete, svaki put kada koristite ovu web stranicu.

Svako odricanje od tih Uvjeta, može biti učinkovito samo kada je napisano i potpisano od strane našeg ovlaštenog predstavnika. U tom slučaju, ostale odredbe ovih Uvjeta i dalje će ostati netaknute.

Članak 4 - Proces narudžbe

Molimo pogledajte , Kako Naručiti ,za više informacija o tome kako izvršiti narudžbu na našoj web stranici. Sve narudžbe na brimo.hr podliježu prihvaćanju naših Uvjeta. (Molimo pogledajte odjeljak 1.2).

Tijekom procesa narudžbe, od Vas će biti zatraženo da potvrdite da ste pročitali, razumjeli i suglasni ste se  sadržajem i primjenom tih Uvjeta. Nećemo, prihvatiti ili obraditi narudžbe, osim ako su  ti Uvjeti prihvaćeni.

Uvjeti na snazi u vrijeme zaključenja ugovora primjenjivat će se na Vašu narudžbu, osim ako ste se izričito suglasili da se primjene novije promijenjene verzije.

Kad budete naručivali na našoj web stranici, morate se registrirati kod nas i pružiti korisničko ime i lozinku ("prijavi se -detalji"). Informacije koje ste dali na ovim stranicama moraju biti potpune i točne, svaki put. Vi ste odgovorni za održavanje povjerljivosti Vaših detalja prijave. Mi nećemo biti odgovorni za bilo kakvu štetu ili gubitke koje mogu nastati kao posljedica propusta održavanja tajnosti u Vašim detaljima prijave. U slučaju da imate bilo kakvih pitanja u vezi sa Vašim detaljima prijave ili ste postali svjesni o bilo kojoj mogućoj zlouporabi, molimo da nas kontaktirate na brimo@brimo.hr

Članak 5 - Potvrda vaše narudžbe

Nakon narudžbe, dobit ćete e-mail od nas da smo primili Vašu narudžbu. Imajte na umu da to ne znači da je Vaša narudžba prihvaćena. Vaša narudžba predstavlja ponudu za nas da kupite proizvod. Sve narudžbe su povod prihvaćanja od nas  a mi ćemo potvrditi takvo prihvaćanje, slanjem e-mail-a, koji potvrđuje da je proizvod otpremljen ("potvrda za dostavu"). Ugovor između nas ("Ugovor") će biti sklopljen, tek kad smo otpremili proizvod za Vas. Prije tog vremena, možemo Vas obavijestiti da ne prihvatimo narudžbu, ili Vi istu, možete otkazati.

Svi proizvodi, koje naručujete putem web stranice će ostati naša imovina, dok ne budemo primili u potpunosti, uplatu za naručene proizvode.

Članak 6 - Plaćanje

Uplate se mogu izvršiti na bilo koji način naveden u odjeljku Način plaćanja.

Mi ćemo obraditi plaćanje čim primimo Vašu narudžbu. Nakon, što smo provjerili karticu ili Paypal detalje i trenutne zalihe, stavka je spremna da bude isporučena.

Kako bi se osigurali da Vaše kreditne ili debitne kartice ili Paypal računi nisu korišteni bez Vašeg dopuštenja, mi ćemo provjeriti podatke navedene u procesu narudžbe (ime i prezime, adresu i druge osobne podatke dostavljene od Vaše strane)nasuprot, baza  podataka treće strane. Pristankom na ove Uvjete, suglasni ste ovim provjerama. Ovi podaci koriste se samo za provjeru vašeg identiteta. Nema provjera kreditnih naloga i to neće utjecati na Vaš kreditni rejting. Sve informacije zaprimljene od Vaše strane će se tretirati u skladu s našim pravilima o privatnosti i Zakona o zaštiti osobnih podataka 1998.

Mi preuzimamo Vašu uplatu kontroliranu od  treće strane pružatelja, trgovinskog bankarstva usklađenog sa  Standardima sigurnosti podataka u plaćanju (PCI DSS verzija 2).

Članak 7 - Sigurnost

Kada dođete u fazu plaćanja Vaše narudžbe, siguran način rada automatski će se aktivirati. Ovaj način se može prepoznati po lokotu koji je vidljiv u donjem desnom kutu preglednika. Siguran način rada osigurava da su svi Vaši podaci, kodirani za povećanu sigurnost.

Da bismo mogli obraditi Vašu uplatu s debitnom ili kreditnom karticom, mi ćemo tražiti podatke o kreditnoj kartici. Mi ćemo Vas pitati za pružanje ovih svaki put kad pravite uplatu kod nas. Osim,tada kako  je navedeno u ovim Uvjetima, nećemo Vas kontaktirati putem e-maila ili na drugi način ili tražiti bilo kakve podatke o kartici ili sigurnosne podatke. Ako primite e-mail, koji traži takve podatke, molimo vas da odmah kontaktirate našu Službu za korisnike.

Mi koristimo naše razumne napore kako bi se osiguralo da je ova web stranica slobodna od virusa i drugih štetnih sadržaja koji bi mogli prouzročiti štetu na Vašem računalu, iako nismo napravili ikakva jamstva u tom smislu. Vaša je odgovornost da se osigurate da imate ispravnu opremu (uključujući, neograničavajući i ažuriran, anti-virus softver) za sigurno korištenje web stranice. Osim gdje je to propisano odgovarajućim zakonom, nećemo biti odgovorni prema Vama za bilo kakav gubitak ili štetu koja se dogodila kao posljedica virusa ili drugih štetnih sadržaja ,dok ste koristili našu web stranicu.

Članak 8 - Dostava

Troškovi isporuke i rokovi razlikuju se ovisno o adresi dostave i vrsti proizvoda koji želite da dobijete . Za daljnje informacije, molimo pogledajte naše podatke isporuke.

Trudimo se zadovoljiti datume isporuke koje obećavamo. Međutim, ponekad zbog nepredviđenih faktora, zakašnjenja su neizbježna. Nećemo, biti odgovorni za bilo kakvo zakašnjenje ili zastoj u dostavi proizvoda unutar procijenjenog roka, ako su u cijelosti ili djelomično uzrokovani okolnostima koje nisu unutar naše kontrole.

Ako nitko nije dostupan na Vašem prebivališta ili na adresi za isporuku tako da prihvati narudžbu, zabilješku ćemo Vam ostaviti na  trenutačnom prebivalištu navedenom u narudžbi, koje je moguće da bude u susjedstvu. Alternativno ,Vaša narudžba može biti vraćena na jedno od skladišta prijevoznika a zabilješkom ćete biti savjetovani o tome kako možete  preuzeti Vašu pošiljku.

Rizik od oštećenja ili gubitka proizvoda ostaje naša odgovornost do prvog datuma preuzimanja proizvoda od vas (plaćanje u cijelosti za proizvod) ili datuma kad je prvi pokušaj dostave bio urađen.

Vraćanje isporuke, može se izvršiti samo u skladu sa Vašim legalnim zakonskim pravima o Zaštiti potrošača pri prodaji na daljinu Pravilniku 200 ili drugim primjenjivim zakonima.

Članak 9 - Točnost sadržaja

Osim kao što je navedeno u nastavku, cijena koju plaćate je cijena koja se prikazuje u vrijeme kad smo primili Vašu narudžbu, osim u slučaju pogreške.

Iako koristimo naše razumne napore kako bismo, osigurali da sve cijene na web stranicu su točne, pogreške se ponekad neizbježne. Ako otkrijete pogrešku u cijeni, mi ćemo Vas kontaktirati, što je prije moguće kako bi Vam dali opciju da potvrdite narudžbu sa trenutnom cijenom ili da ju otkažete. Ako nismo u mogućnosti da Vam se obratimo, narudžba će automatski biti otkazana. Ako ste odustali, ali ste već platili, mi ćemo vam vratiti puni uplaćeni iznos.

Sve cijene su izražene u Hrvatskim kunama i uključuju PDV po mjerodavnoj stopi. One ne uključuju takse dostavljanja ,to je navedeno u detaljima o isporuci, koji su prikazani u  našim informacijama o isporuci.

Sve veličine, mjere i dimenzije su približne. Pokušavamo ih prikazati što je moguće točnije, još uvijek ne možemo garantirati da su apsolutno točne.

Mi koristimo naše razumne napore kako bismo prikazali slike proizvoda, što je to sličnije njihovom stvarnom prikazu .

Članak 10 - Povratak

Za izravne informacije o povratku Vaše naručene robe, molimo pogledajte našu Politiku za vraćanje.

Kako propisi o Zaštiti potrošača o prodaji na daljinu nalažu, imate pravo otkazati narudžbu u roku od 14 dana, počevši od dana kada ste primili proizvod. U tom slučaju, vi ćete dobiti puni povrat plaćene cijene za proizvode koji će se obrađivati u skladu poglavljem Povrati niže ili drugačije u skladu sa propisanim zakonskim pravima. Radi vaše pogodnosti nudimo i dodatni period za povrat od trideset dana od dana primitka proizvoda.

Ako želite otkazati narudžbu, morate nas obavijestiti u pisanom obliku putem e-maila. Imate zakonsku obvezu da se u razumnoj mjeri pobrinete o proizvodima, dok su u Vašem posjedu. Ako ne poštujete ove obveze, možemo imati pravo na tužbu protiv vas za naknadu štete.

Ovi Uvjeti ne utječu na Vaša ostala zakonska prava kao potrošača i nemaju namjeru biti puno izvješće zakonskih prava. Za više informacija o Vašem pravu kao potrošača u svezi sa propisima  Zaštite potrošača pri prodaji na daljinu, obratite se lokalnim vlastima, trgovinskom uredu  ili potrošačkom savjetovalištu.

U rijetkim slučajevima, moguće je promijeniti specifikacije proizvoda. Ako je to slučaj, mi ćemo Vas kontaktirati što je prije moguće kako bi Vam ponudili alternativni, sličan izvornom proizvodu. Ako ste nezadovoljni ili niste zadovoljni s nadomještanim ili zamjenom, molimo kontaktirajte našu Službu za korisnike. Mi ćemo organizirati prikupljanje i vratiti Vam, Vaš novac, u skladu s našom povratnom politikom u odjeljku Povrati ispod.

Ako smatrate da ste dobili nepravilan, oštećen ili neispravan proizvod, morate nas obavijestiti u razumnom vremenu. Molimo Vas da nam ne vratite proizvod u prvom stupnju. Umjesto toga, mi ćemo Vas kontaktirati kako bismo razgovarali o odgovarajućoj soluciji i možemo vam ponuditi (bez ograničenja) popravak ili zamjenu dijelova, zamjenski proizvod ili puni povrat. Kad Vam ponudimo povrat novca, mi ćemo vratiti u potpunosti iznos, neispravnog, oštećenog ili netočnog proizvoda, eventualne troškove dostave i sve razumne troškove koje mogu nastati u povratku stavke prema nama.

Članak 11 - Povrat novca

Ako ćete otkazati narudžbu u skladu s poglavljem Otkazivanja gore navedena, mi ćemo Vam vratiti novac nakon što se naručeni proizvodi vrate nama. Povrat će se izvršiti na karticu ili PayPal račun koji ste koristili dok ste plaćali za narudžbu i, kao što je već spomenuto, podliježe Odredbama utvrđenim za povratak oštećene robe ili za koje smo uredili prikupljanje.

Članak 12 - Jamstvo

Jamčimo da bilo koji proizvod kupljen od nas preko naše web stranice je u skladu sa predmetnim ugovorom o prodaji tijekom najmanje dvije godine od isporuke proizvoda po zakonu EU, ali nacionalni zakon može vam pružiti dodatna prava. Sukladno sa ugovorom o prodaji znači da su proizvodi u skladu s opisom na našim web stranicama,da su sposobni za namjene za koje se obično koriste proizvodi iste vrste i pokazaju kvalitetu i performanse koje su normalne proizvodima iste vrste i koja možete opravdano očekivati. Ovo zakonsko jamstvo, također pokriva štete koje se mogu javiti tijekom transporta.U slučaju nedostatka sukladnosti, imate pravo da se proizvod uskladi besplatno uz popravak ili zamjenu ili ako to nije moguće ili je nesrazmjerno,uz odgovarajuće smanjenje cijene ili povrat novca. Ako vaš kupljeni proizvod je oštećen, molimo ne ustručavajte se kontaktirati našu Službu za korisnike.

Ova zakonska jamstvo ne utječe ili ometa bilo koje od vaših ostalih prava kao kupca na temelju nacionalnih zakona i propisa.

Vaša prava pod pravnom garancijom prestaju vrijediti ako: bilo koja druga strana nego proizvođač ili bilo koji servis za popravke koji nije određen od strane BRIMO izmijeni proizvod.

Pogoji za brezplačno uporabo nadomestnih delov in servisiranja konstrukcije BRIMO® prvo leto po nakupu.


Svaki kupac koji dokaže da je preuzeo šator od nas prije manje od 12 mjeseci iz zahtjeva za dijelove okvira ima pravo na besplatne dijelove konstrukcije šatora, bez obzira na to kako je nastala šteta.

Broj besplatnih rezervnih dijelova okvira također je ograničen vrijednošću dijelova.

Dijelove u vrijednosti 75Kn (model: super čelik i ekskluzivni čelik) 110Kn (model: vrhunski čelik, super aluminij, ekskluzivni aluminij, vrhunski aluminij) kupac ima besplatno nakon što je ispunio razdoblje od 12 mjeseci. Dijelovi koji premašuju vrijednost popusta naplaćuju se po važećem cjeniku.

Postupak za besplatnu primjenu rezervnih dijelova konstrukcije do vrijednosti 75Kn / 110 Kn

O dijelovima okvira možete se raspitati putem obrasca ovdje.

Cjenik pojedinih dijelova na zahtjev prije kupnje ili prije slanja zahtjeva za rezervne dijelove okvira putem e-pošte: brimo@brimo.hr

Besplatno pružanje rezervnih dijelova za izgradnju ne primjenjuje se ako je uvažena žalba. U slučaju prepoznate reklamacije, kupcu nisu potrebni rezervni dijelovi za gradnju besplatno, jer mi snosimo popravak o svom trošku.

Zbog nepredvidivog vremena i podcjenjivanja sidrenja šatora, stavili smo na raspolaganje besplatne rezervne dijelove za konstrukcije. Iz tog razloga ne gledamo uzroke mehaničkih oštećenja šatorske konstrukcije i dijelove šatorske konstrukcije u iznosu od 75Kn / 110 Kn isporučujemo bez PDV -a ako su ispunjeni uvjeti.


Šator nije predviđen kao stalni krov!


Boja rezervnog dijela okvira može se razlikovati od boje konstrukcije.


Članak 13 - Vlasnička prava

Pristankom na Uvjete potvrđujete i slažete se da sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva su dostupni samo za vašu osobnu uporabu i ostaje naša imovina u svako doba.

Možete preuzeti ili kopirati sadržaj ili materijal naše web stranice, samo za osobnu uporabu .Kopiranje, reproduciranje, objavljivanje, distribucija i prikazivanje sadržaja ili materijala prikazanih na našoj web stranici za bilo kakvu drugu uporabu je nezakonita i zakonom zabranjena.

Sadržaj i drugi materijali na našim stranicama su dostupni samo za osobnu uporabu i ne smiju se kopirati ili koristiti, osim ako imate ovlaštenje od nas ili  od naših predstavnika u pisanim normama.

Članak 14 - Odgovornost

U skladu sa ovim poglavljem nazvanim  Odgovornost , ako se ne budete pridržavali ovih Uvjeta, mi ćemo biti samo odgovorni za nabavnu cijenu proizvoda.

U skladu sa ovim poglavljem nazvanim  Odgovornost ,nećemo biti odgovorni za gubitke koji proizlaze iz  ovih Uvjeta koje spadaju u sljedeće kategorije: gubitak prihoda ili dohotka; gubitak u poslovanju; gubitak profita; gubitak predviđenih ušteda; gubitak podataka; gubitak dobronamjernosti ili ugleda; gubljenje upravljanja vašeg vremena; ili bilo kakve posebne ili neizravne gubitke ili gubitak dobronamjernosti ili ugleda.

Ništa u ovom Sporazumu ne isključuje ili ograničava našu odgovornost za smrt ili osobnu ozljedu uzrokovanu našim nemarom ; prijevaru ili krivo predstavljanje; bilo kršenje obveza prema Odjeljku 12 Zakona o prodaji robe iz 1979.; Oštećenim proizvodima prema Zakonu o zaštiti potrošača,dokument iz 1987; ili bilo koja drugu materiju, kojom bi se protuzakonito isključila ili pokušala isključiti odgovornost.

Iako smo koristili naše razumne napore kako bi se osiguralo da naše web stranice ispunjavaju sve primjenjive sigurne standarde, ne možemo se smatrati odgovornima za neovlašteni pristup podacima koje ste nam dali kroz našu web stranicu.

Ako se za bilo koji od ovih Uvjeta ili bilo kojih odredbi Ugovora odredi od nadležnih vlasti da je nevažeće, nezakonito ili neprovediva  mjera, taj izraz, stanje ili odredba će se u toj mjeri  odvojiti od ostalih Uvjeta i Odredbi, koji će i dalje vrijediti u najvećoj mogućoj mjeri dopuštenim zakonom.

Članak 15 - Ostali važni pojmovi

Svi ugovori se sklapaju na nizozemskom jeziku. Sva pitanja koja bi mogla nastati nadalje će biti prema nizozemskom zakonu i to će biti predmet nadležnosti nizozemskih sudova.

Ovi Uvjeti čine cjelokupni ugovor između nas i zamjenjuje svu prethodnu raspravu, dopisivanje i pregovore između nas, koji se odnose na njegovu materiju.

Slažemo se da nitko od nas neće imati pravno sredstvo u odnosu na bilo koje garancije ili jamstva (da li nevino ili nenamjerno) koja nisu navedena u ovim uvjetima. Svatko od nas se slaže da je naša jedina odgovornost u odnosu na one izjave i jamstva koja su navedena u ovim Uvjetima (da li su nevino ili nenamjerno) bit će za kršenje ugovora.

Nitko osim stranki ovog ugovora neće imati nikakva prava da provede bilo koju odredbu ovog ugovora.

Članak 16 - Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih Uvjeta ili web stranice, kontaktirajte našu Službu za korisnike.Opći uvjeti korištenja web stranice BRIMO

Verzija: 19.08 2017

Sadržaj

Član 1 - Definicije 
Član 2 - Primjenjivost 
Član 3 - Korisnički račun 
Član 4 - Opći uvjeti korištenja web stranice 
Član 5 - Narudžbe 
Član 6 - Aukcije 
Član 7 - Recenzije 
Član 8 - Okončavanje korisničkog računa i funkcionalnosti web stranice 
Član 9 - Privatnost i lični podaci 
Član 10 - Intelektualno vlasništvo i podaci trećih strana 
Član 11 - Odgovornost 
Član 12 - Razno 

Član 1 - Definicije

 • Korisnički račun: Račun koji korisnik mora generirati da bi mogao slati narudžbe, sudjelovati u aukcijama i ostavljati recenzije..
 • Prodavač(i) treće strane: Treća osoba koja nudi korisnicima proizvode putem web stranice.
 • Korisnik: Svaki posjetitelj web stranice.
 • Opći uvjeti korištenja: Ovi uvjeti korištenja su za web stranice BRIMO.
 • Recenzija: Recenzija koju može ostaviti korisnik BRIMO, web stranice ili prodavač(i) treće strane.
 • Aukcije: Aukcije koje se održavaju na BRIMO web stranici.
 • BRIMO: Hana Szabová, Lermontovova 911/381105 Bratislava
 • Web stranica: web stranica, kao što je aktivno možete naći pod URL brimo.eu i bilo koje druge web stranice, URL ili aplikacije posvećene BRIMO.

Član 2 - Primjenjivost

1. Ovi uvjeti korištenja primjenjuju se svakom korištenju web stranice, uključujući i korištenje korisničkog Računa.

2. BRIMO zadržava pravo izmjene ovih Uvjeta Korištenja s vremena na vrijeme. Izmijenjeni Opći uvjeti korištenja primjenjivat će se čim su objavljeni na web stranici. Iz tog razloga, savjetujemo vam da redovito provjeravate Opće uvjete korištenja.

Član 3 - Korisnički račun

1. Da biste mogli slati narudžbe, sudjelovati u aukcijama i ostavljati recenzije, potrebno je generirati račun. Korisnik može generirati račun dostavljajući potrebne podatke putem on-line obrasca na web stranici. Ovaj obrazac možete naći pod naslovom Novi kupac?.

2. Da bi generirao račun, Korisnik mora:

a. imati najmanje 18 godina starosti u trenutku traženja računa.
b. imati važeću e-mail adresu.

3. Nakon generiranja računa, Korisnik će primiti e-mail za potvrdu. Čim je račun aktiviran, korisnik se može prijaviti koristeći njegovu ili njezinu e-mail adresu i izabranu lozinku.

4. Određena e-mail adresa se može koristiti samo jednom za generiranje računa. Račun je vrlo ličan, ne može se transferirati, i povezan je s korisnikom koji je generirao račun.

5. Korisnik se mora osigurati da su informacije koje on ili ona opskrbljuje, što se tiče Korisničkog računa i svake daljne komunikacije s BRIMO, korektne, kompletne i aktualne. Korisnik može napraviti promjenu u ličnim podacima prijavom na račun i obradom promjene.

6. Korisnik treba zadržati lozinku u tajnosti i mora poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se spriječilo neovlaštenim trećim stranama saznanje i korištenje lozinke i/ili Računa.

7. Korisnik je dužan izvjestiti BRIMO odmah u slučaju gubitka, krađe ili (sumnjive) zlouporabe ili neovlaštenog korištenja lozinke i/ili računa. Do momenta kada BRIMO primi ovu obavijest, Korisnik se smatra odgovornim za bilo kakve štete nastale zbog zlouporabe lozinke i/ili računa.

8. Ako BRIMO utvrdi ili ima razlog za sumnju da neovlaštene treće osobe koriste ili imaju mogućnost da koriste Korisnički račun, BRIMO zadržava pravo da odmah blokira račun, i da oporavlja bilo kakvu štetu koju BRIMO može pretrpjeti kao rezultat toga zbog Korisnika, bez da se BRIMO smatra odgovorna za štetu koju trpi Korisnik.

Član 4 - Korištenje web stranice

1. Korisnik jamči da su informacije i podaci dobivene od njega ili nje točne, kompletne i pouzdane. BRIMO zadržava pravo provjeriti ispravnost isporučenih informacija i podataka, te ukloniti informacije i podatke korisnika u slučaju da se dokaže da su informacije netočne ili ako se njihova ispravnost ne može potvrditi.

2. Korisnik ne smije:

- ometati rad web stranice ili koristiti softver koji može ometati rad web stranice; 
- započeti procese ili im omogućiti da nastave, od kojih on ili ona mogu sumnjati da će onemogućiti drugim korisnicima interneta ili negativno utjecati na korištenje web stranice;
- se predstavljati kao drugi korisnik.

3. Korisnik ne smije ponavljati ili stavljati na raspolaganje (uz pomoću deeplinking ili drukčije) web stranicu ili bilo koji njen dio bez prethodno dosegnutog pisanog dopuštenja od BRIMO.

Član 5 - Narudžbe

1. Generalne Uvjete korištenja BRIMO i Uvjete povratka BRIMO su primjenjive svim narudžbama sa BRIMO stavljene preko web stranice. Korisnik prihvaća ove opće uvjete i uvjete povratka kada generira račun.

2. Za narudžbe od prodavaca treće strane putem web stranice, Opći Uvjeti i Uvjeti povratka trećih strana mogu biti primjenjeni. Njih možete naći na stranicama kompanije treće strane. Ako prodavač(i) treće strane nema zasebne opće uvjete I uvjete povratka, Opći uvjeti korištenja BRIMO se primjenjuju kupovnom sporazumu između Korisnika i Prodavca treće strane.

Član 6 - Aukcije

1. Uvijeti aukcija od BRIMO su primjenjive aukcijama koje se drže na BRIMO web stranici. Korisnik prihvaća ove uvijete prilikom generiranja računa, ili barem u trenutku kada prvo sudjeluje u aukciji.

2. Korisnik ne smije neopravdano ili nepropisano utjecati na ponudu na bilo koji način.

Član 7 - Recenzije

1. Nakon kupnje putem web stranice, Korisnik može biti odazvan od ili u ime BRIMO da procijeni BRIMO, web stranicu i/ili prodavca(e) treće strane uz pomoću ostavljanja Recenzije. BRIMO zadržava pravo - ali ne i obavezu da postavi recenziju na web stranicu ili da ju objavi na bilo koji drugi način, uključujući ime, mjesto stanovanja i datum recenzije kao isporučene od Korisnika.

2. U slučaju da su recenzije prikupljene od trećih osoba u ime BRIMO, Opći uvijeti i/ili uvijeti korištenja treće strane su primjenjivi recenzijama.

3. BRIMO zadržava parvo da ne objavi recenziju ili da je ukloni s web stranice, ako prodavac treće strane može dokazati da je recenzija u pitanuju:

 • u suprotnosti sa zakonima ili propisima koji su na snazi;
 • u suprotnosti sa javnim redom ili pristojnost
 • samo recenzija proizvoda;
 • recenzija koja se ne odnosi na prodavca treće strane u pitanju; 
 • sadrži osobne podatke o trećoj strani; 
 • sadrži URL ili reklamiranje;
 • je prevarljiva.

Član 8 - Okončavanje korisničkog računa i funkcionalnosti web stranice

1. BRIMO zadržava pravo odbiti korisnika ili prekinuti mu račun jednostrano ako postoji razlog za to, na primjer u slučaju:

- neovlaštene uporabe ili zlouporabe web stranice i/ili računa
- nepridržavanja ovih Uvjeta korištenja ili uvija aukcija;
- nepridržavanje sporazuma sklopljenih između korisnika I BRIMO i/ili prodavatelja treće strane

2. Osim toga, BRIMO ima parvo da ograniči, uskrati ili oduzima neke moguće uzance ili privremeno blokira račun u slučajima kao što su opisani u članku 8.1.

3. U svim vremenima, BRIMO zadržava pravo da zaustavi dostupnost određenih funkcionalnosti web stranice ili ih popraviti.

Član 9 - Privatnost I lični podaci

1. Lični podaci isporučeni od strane korisnika BRIMO, kao što je njegovo ili njeno ime i adresa, brojevi telefona I e-mail adrese su obrađene u datotekama koje su vlasništvo BRIMO. BRIMO će koristit ove informacije kako bi upravljala računima I aukcijama, procesirala narudžbe, isporuke i fakturiranje, također moguće posredovanje u sporovima između korisnika I prodavatelja treće strane.

2. U svim vremenima, korisnik ima mogućnost da pristupi, izmijeni ili proširi njegove ili njene lične podatke prijavom na svoj račun.

3. U načelu, BRIMO neće dostaviti lične podatke trećim osobama, osim ako je to potrebno kako bi se izvršio ugovor s korisnikom. Na primjer, BRIMO će dostaviti korisničko ime I adresu, e-mail adresu I broj telefona prodavcima treće strane, u slučaju da je to potrebno za izvršavanje kupoprodajnog ugovora između korisnika i prodavatelja treće strane. Komunikacija između korisnika I prodavatelja treće strane se obavlja putem e-mail aplikacije BRIMO-a. Komunikacija se čuva na BRIMO serverima kojima BRIMO ima pristup i može koristit kako bi:

- pomogli korisniku i/ili prodavatelju treće strane u slučaju pitanja 
- procijenili ako prodavatelj treće strane zadovoljava/ispuni svoje zahtjeve; 
- I analizirali poboljšanje procesa.

4. Ova web stranica koristi Cookies. Cookies su na primjer razmještene da pamte predane log in podatke. Osim toga, cookies treće strane su razmještene na web stranici.

5. Korisnik može podesiti svoj internet preglednik na takav način da ne prima kolačiće tijekom svoje posjete web stranici. Međutim, moguće je, u ovom slučaju da korisnik ne može u potpunosti iskoristit sve funkcionalnosti web stranice, ili njegov pristup dijelovima web stranice i/ili računa može biti ograničen.

6. BRIMO zadržava pravo da pohrani podatke o ponašanju posjetitelja na web stranici (korištene IP adrese, između ostalog) ako se pojave sumnje da ima zlostavljanja i/ili neovlaštenog korištenja web stranice putem korisničkog računa.

7. Za više informacija o načinu na kojem BRIMO koristi lične podatke korisnika, i implementaciju cookie-a na web stranicu, molimo Vas pogledajte BRIMO politiku privatnost, koju možete pronaći na web stranici.

Član 10 -Intelektualno vlasništvo i podaci trećih strana

1. Ako nije drugačije navedeno, sva prava, uključujući autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva informacija navedenim na web stranici ih zadržava BRIMO, toliko koliko nisu rezervirane od trećih strana / nositelja licenci koje čine informacije dostupne.

2. Korisniku je dopušteno da konzultira informacije dostavljene na web stranici i napraviti kopiju za ličnu upotrebu, kao što je printanje i čuvanje. Bilo koji rugi način upotrebe, na primjer čuvanje I kopiranje (djelova) web stranice na drugim internetskim web stranicama ili kreiranje konekcija, hiperlinkova ili deeplinkova, na (djelovima) web stranice, nije dozvoljen bez izričitog pismenog odobrenja od BRIMO.

3. Podaci s web stranice se djelimično opskrbljuju od trećih strana , kao što su Prodavači trećih strana i Korisnici (u slučaju recenzija). BRIMO se ne smatra odgovornom za bilo kakvu štetu koja nastane zbog nepravilnih, nepotpunih ili pogrešnih informacija dobijenih od trećih strana na web stranici.

4. Web stranica može sadržavati linkove za vanjske internetske stranice. BRIMO se ne može smatrati odgovornom za uporabu ili sadržaj web-stranica na kojima je uključen link za web stranicu.

Article 11 - Odgovornost

1. Korisnik priznaje da u slučaju narudžbi s Prodavcima treće strane, kupoprodajni ugovor se pravi između Korisnika i Prodavca, a BRIMO ne sudjeluje niti će sudjelovati u tom ugovoru.

2. Tako, BRIMO nije dužna potvrditi ili procijeniti kvalitet, kvantitet ili kapacitet proizvoda koje Prodavac treće strane nudi I ne može se smatrati odgovornom ni na koji način za štete koje proizlaze iz pogrešnih, netočnih ili nepotpunih informacija.

3. U slučaju da je BRIMO odgovorna za takve štete, odgovornost je limitirana kupovnoj cjeni proizvoda, kao što je u svakom slučaju fakturirana Korisniku od Prodavca treće strane.

4. Odgovornost BRIMO, bilo kakve prirode ona bila, je ograničena na iznos koji BRIMO-ino osiguranje za odgovornost obešteti u tom slučaju.

Article 12 - Razne

1. Ako jedna ili više odredbi ovih Uvjeta mogu biti ili postanu nevažeće ili nisu više obavezujuće ili izvršne , ostale odredbe ostaju u potpunost važeće. U tom slučaju, BRIMO će zamijeniti odredbu u pitanju s novom, koju će BRIMO determinirati.

2. Za korištenje web stranice, korištenje računa i ovih Uvjeta i odredbi, samo Slovačka zakon je primjenjiv.