Velika vidljivost

Vašu reklamu ćemo izrezati u posebnu termo foliju.

Visoki tlak i temperatura prodiru u poliestersku tkaninu tako da se ne može odlijepiti.

Takav print je osebujan i privlači pažnju prolaznika.


Iznimna postojanost

Koristimo brendirane folije koje su se dokazale godinama, a čiji je vijek trajanja izuzetno dug čak i uz svakodnevnu upotrebu. Nakon godina ne gubi snagu niti pigment.
Ekspresna proizvodnja

Tiskamo na tisuće šatora koje smo izradili unaprijed. Ispis je moguć odmah po primitku uplate i odobrenju 2D vizuala. Prosječno vrijeme izrade je 2 radna dana, au hitnim slučajevima reklamne šatore možemo poslati kurirskom službom isti dan.


S nama ćete biti u prednosti

Nema ništa gore nego uložiti svoje vrijeme i novac u reklamni šator koji nema ništa za ponuditi osim niže cijene. 

Vjerujte da će reklamni šator s lijepo rastegnutim plahtama koje se nalaze na okviru pretvoriti vaš slogan ili logo u aferu koja oduzima dah!
Boje i veličina filmova

 Ukoliko je Vaš logo šareniji, nema veze, možemo ga otisnuti na bijelu foliju u printeru velikog formata. Inače, koristit ćemo 16 varijanti boja, uključujući 2 metalik.

Vaše materijale režemo u folije u beskonačnoj roli širine 50 cm. Nakon izgleda uklanjamo nepotrebnu foliju i tako nastaje logo ili tekst na polovici promo šatora.

Svaki vaš zahtjev troši različitu količinu folije što utječe na cijenu tiska. Cijena tiska ovisi o količini utrošene folije, a ne o kvadratu loga ili teksta.


Marka BRIMO® sinonim za izvjesnost

Dugotrajni razvoj konstrukcija škara dat će vam povjerenje čak i po vjetrovitom vremenu. To je i razlog zašto si možemo priuštiti besplatno postavljanje rezervnih dijelova na okvir.

Stalno poboljšavanje dizajna jedara ne povećava samo ljepotu već i funkcionalnost. Spojevi s visokokvalitetnim šivanjem i ljepljenim spojevima bili su samo početak. Već danas dodajemo skrivene šavove za još veću čvrstoću spojeva.