Besplatna brza dostava Prodaja

Šatori za zabave 2x2m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 497 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Ekskluzivni aluminijski šatori za profesionalne svrhe, koristite pri brzini vjetra do 60km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 zasebno skidive stijenke, pričvršćivanje na čičak + 8 sidrenih klinova i zaštitni omotač.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz oksforda od poliesterskog vlakna s poliuretanskom impregnacijskom presvlakom. Dug život!
  • Izvedba: Aluminijska (1,1 mm +) škara s vijčanim spojevima izrađena od visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Dimenzija sklopljenog šatora 155x30x30cm, težina 23kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 205cm.
  • Tlocrt šator: 200x200cm (4 m²)
  • 5 godina jamstva za potrošača

Na temelju dugogodišnjeg iskustva i potražnje klijenata, naš proizvodni program obogatili smo aluminijskom obradom postolja škara 2x2m.  
Konstrukcija je izrađena od eloksiranog aluminija i koristeći visokokvalitetne materijale i savjesnom obradom postigli smo najbolju kvalitetu.
U usporedbi sa čelikom, aluminij je treće upaljač, što klijentima ponekad daje dojam da je aluminijsko postolje lagano, a ne čvrsto. Ali istina je suprotna. Ojačali smo unutarnje profile i tako je postolje škara nadmašilo stabilnost i čvrstoća boljih čeličnih šatora. Osim toga, aluminij nema tendenciju hrđe.
Aluminijska postolja pogodna su za ekstremne uvjete. Konstrukcija je dovoljno čvrsta i osigurava maksimalnu stabilnost pomoću šesterokutnih profila. Najlonske kapice postavile su nove standarde u pogledu trajnosti. Šesterokutne noge šatora opremljene su nogom, tako da je stabilnost postolja zagarantirana čak i na neasfaltiranom podlogu. Nudimo besplatne pričvrsne igle za učvršćivanje postolja.
Vijčani dijelovi konstrukcije omogućuju zamjenu dijela, što stalno produljuje vijek trajanja postolja. Mnogo je povoljnije zamijeniti jedan komad nego ponovo kupiti cjelokupnu strukturu. Unutarnji profili aluminijske škare su 1.2 koji jamče kvalitetu i stabilniju obradu.  
Krovni lim i bočne ploče pričvršćeni su čičakom na krov šatora, a na bočne stranice klasičnim patentnim zatvaračem. Lijepljeni spojevi i visokokvalitetna tkanina osiguravaju 100% vodootpornost, zidovi su otporni na UV zračenje sa smanjenom zapaljivošću.
Sa 2x2m dobivate fleksibilnost i pokretljivost. Stalak je jednostavan za prijevoz, a njegov izgled traje manje od minute. Za sastavljanje postolja nije potrebna druga osoba, bez alata. Izvrsno kvalitetan proizvod koji zaslužuje vašu pažnju.