Blog: Sklopivi šator za slavlje berbe grožđa

Sklopivi šator za slavlje berbe grožđa

06.11.2018 · Administrátor

Slavlje berbe grožđa bez nadstrešnice je rizik, ne dozvolite da Vas vrijeme iznenadi! Idealan izbor za prodavače vina. Visoka kvaliteta i visoki stabilitet šatora, brzo postavljanje. Nešto baš za Vas.

Slavlje berbe grožđa spada među redovna slavlja koja se vesele velikoj popularnosti. Vinari predstavljaju svoje proizvode obogaćene poslasticama koje veoma dobro idu uz vino.

Sklopive šatori su namijenjeni za profesionalne svrhe, ali ako se malo organizirate ovakvu akciju možete pripremiti u kod Vas kod kuće.

Idealan izbor je party šator koji možete jednostavno postaviti u vrtu.

Vinari – prodavači ili Vaši gosti zaštićeni su od neugodnih vremenskih uvjeta, a degustacija može početi. Kod profesionalne degustacije nećete samo probati izvrsna vina, ali ćete također saznati nešto i o kulturi vina. Za vinare ovaj je trenutak veoma važan. Dobrim odabirom party šatora dovest će se ovaj efekat do potpune savršenosti.


Prednosti slavlja berbe vina u šatoru


Imati brigu zbog vremena? Kvalitetna plahta za krov štiti ne samo od sunčanog žarenja, ali i od kiše. Vrijeme Vam onda neće pokvariti Vašu prezentaciju niti privatnu akciju. U slučaju hladnijeg vremena možete iskoristiti mogućnost uporabe grijača Pyramida mini ili Etna mini. Važno je osigurati protok zraka u šator, a vanjski plinski grijači će se pobrinuti da se Vaši gosti ili prodavači ne bi smrzavali. Konačni efekat je jednostavno izvrstan. Party šator možete osim toga ukrasiti u vinskom stilu kako bi se na akciji isticala njena tema i svrha.

Pogodan šator prema broju gostiju ili količini prezentirane robe. Ako namjeravate organizirati slavlje berbe grožđa u party šatoru, potrebno je odabrati idealno mjesto za prezentaciju i istovremeno biti mobilan. Prema planiranom broju može biti dugačak 8 metara, te pružati pozvanim gostima dovoljno slobodnog prostora. U slučaju da organizirate događanja za manje ljudi, pogodan je šator manjih dimenzija, za koji je dovoljno manje prostora za izložbu. Ako želite ponuditi i mjesto za sjedenje i uključiti razne štandove, party šator je razuman izbor. Uz to još možete osigurati eventualni prostor za plesni podij i doživljaj je garantiran.  

Oprema za slavlje berbe grožđa

Uz slavlje berbe grožđa dobro je pripreminti stolove i mjesta za sjedenje. Sklopivi stolovi i stolice LIFETIME poznati su po svojoj otpornosti i jednostavno se pohranjuju. Ne mijenjaju boju niti čvrstoću nakon nekoliko vremena. Rasvjeta u šatoru ne bi trebala producirati jasno svjetlo, trebala bi zračiti toplim tonovima kako bi se stvorilo izvrsno raspoloženje. 

Odabirom pogodnog šatora i opreme bit će Vaša prezentacija ili privatna akcija nezaboravna. Trenuci provedeni u ugodnoj sredini stvaraju divne doživljaje koje su za nas neodlučan oblik zabave i potrebnog relaksa.

Naša firma nudi širokospektralnu ponudu za odabir šatora, vanjskih grijača i mjesta za sjedenje za stolom. Osigurat ćemo Vam kompletnu opremu za Vaše akcije. Kod nas ste na ispravnom mjestu :)Podijeli na Facebooku