Blog: SAVRŠEN ŠATOR ZA VJENČANJE

SAVRŠEN ŠATOR ZA VJENČANJE

06.11.2018 · Administrátor

Vjenčanje u party šatoru, vjenčanje ispod vedrog neba jedinstvene su prilike za nezaboravne trenutke. Kod nas brza dostava.

Pripremili smo za Vas najljepše varijante.

Naravno, stalo Vam je da bude jedino u Vašem životu, stoga mora biti savršeno, nezaboravno. Od detaljnih priprema sve do veličanstvene gozbe uz izvrsnu glazbu. Usavršavate svaki detalj, odabirete specijalno mjesto i kombinirate ekskluzivnu gastronomiju.

Vjenčati se ispod vedrog neba – tko ne bi sanjao o ovom veličanstvenom događaju. Vrijeme također mora uspjeti – u svakom slučaju potreban Vam je šator.


Pogledajmo varijante koje Vam možemo ponuditi s firmom BRIMO


Šator bijele boje koja ističe nježnost, čistoću i savršenost. Možda se pitate zašto da kupujete šator samo zbog jednog dana. Šator možete iskoristiti i za uobičajene dane. U vrtu kada roštiljate, za proslave ili rođendane Vaše djece. Stvoriti ćete ne samo uspomenu na Vaše vjenčanje, ali će Vas pratiti običnim danima ili na iznimnim događanjima. Kupovinom šatora BRIMO dobivate idealan i uglavnom praktičan izbor koji ćete iskoristiti višestruko. Veliku prednost dobivaju i profesionalne firme koje se bave vjenčanjima i cateringom.

Šator za proslave možete ukrasiti kako biste zadržali temu svadbe. Od sjajnih kamenčića sve do baldahina. Imate mogućnost birati među čelične i aluminijske konstrukcije. Čelični i aluminijski šatori dijele se još u Super i Exclusive dizajn. Pa radi se o super i ekskluzivnom momentu Vašeg života, stoga smo za Vas uskladili i naše proizvode :)

Ne morate se bojati ni snažnijeg vjetra. U šatoru ćete imati zavjetrinu. Veoma dobro znamo što je sve potrebno za pripremu svadbe, potrebno je brinuti se o svakom detalju i uložiti veoma puno vremena. Ali postavljanje šatora je veoma jednostavno. Iskoristite praktično rješenu konstrukciju koju možete sastaviti do 40 sekundi. Ove šatore možete postaviti stvarno na raznim mjestima. Na livadi, u vrtu, u dvorištu zamka s fontanom. Efekat savršenosti je garantiran. Sija sunce? Šatori štite ne samo od sunčevih zraka, ali i od kiše.

Pogledajte našu ponudu, varijante koje Vam nudimo i ne oklijevajte nas kontaktirati. Želimo Vam osigurati divne i nezaboravne trenutke.

Firma BRIMO Brilliant Moments


Podijeli na Facebooku