Besplatna brza dostava Prodaja

Sjenica s mrežom protiv komaraca

5 godina potrošačke garancije

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana. Vrijedi od ponedjeljka do petka.

Záhradný stan s moskytiérou + 4 mosquito stenami proti hmyzu. Rozloženie od 40 sekúnd.


Prodaja od 287 € Iznos s PDV-om Na skladištu odmah:

Bijeli krov i 4 paravana protiv insekata.

Čelični model škara konstrukcije Super čelik

Paviljon protiv komaraca s mrežom protiv komaraca pretvorit će vaše dvorište u lijepo mjesto sa stilskim izgledom. Platno pruža savršenu zaštitu, štiti od UV zračenja i kiše. Mrežasti zidovi pružit će vam potpunu zaštitu od insekata, osobito u ljetnim mjesecima tijekom večeri sjedeći pod šatorom. Svi znamo dosadne komarce zbog kojih je neugodno boraviti vani tijekom proslave ili vrtne zabave. Proširite svoj životni prostor premještanjem unutrašnjosti van i stvorite oazu mira u svom vrtu na kraju dana, idealnu za zabavu s obitelji i prijateljima.

Vrtni šator s markom s mrežom protiv komaraca ostavit će vam luksuzan dojam zahvaljujući savršeno sašivenim platnima s produženim ovratnikom. Široki ovratnik ne samo da ispunjava estetsku funkciju, već i savršeno odvodi vodu s krova šatora tijekom kiše. Tijekom ljetnog odmora imat ćete maksimalnu udobnost pod šatorom. Leteći insekti nemaju šanse ući u unutrašnjost šatora zahvaljujući mrežastim zidovima. Boja zidova komaraca je neutralno bijela, pogodna za sve, jednostavno se kombinira s drugim bojama. Vrhunski materijal osigurava trajnost. Konstrukcija sjenice izrađena je od čelika lakiranog prahom, koji je otporan na hrđu i antikorozivan je u svim vremenskim uvjetima. Krovno platno tkano je od poliesterske tkanine. Unutarnju stranu čini PVC sloj koji osigurava maksimalnu vodootpornost krova. Kroz krov ne prodire ni kap vode. Sidrenje šatora važno je iako zidovi šatora savršeno prozračuju zahvaljujući zidovima od komaraca, potrebno je sidriti šator u svakom vremenu.

Šator možete zatvoriti i zidom protiv komaraca s jedne strane ako posjedujete šator BRIMO s 3 zida. Četvrti mrežasti zidovi mogu se naručiti u priboru. Zatvoreni šator sa zidom od komaraca jedan je od najtraženijih predmeta u svijetu sjenica tijekom ljeta. Tri čvrsta zida plus jedan zid protiv komaraca stvorit će savršeno mjesto ispod šatora. Bit ćete zaštićeni od vjetra, šator će biti prozračan, i na kraju, ali ne najmanje važno, maksimalna udobnost bit će osigurana u roku od nekoliko sekundi. Zidovi su pričvršćeni čičakom širine 5 cm po cijeloj dužini krovnog platna. Šatori s mrežnim stranicama posebno su popularni kod ribara, ali se mogu koristiti i u vrtu, na proslavama, kampiranju i slično.