Besplatna brza dostava Prodaja

2x2m

Za narudžbu ili cijenu krova/zida s tiskom kliknite na konfigurator.

Bijeli tekstil je potisnut s jedne strane, izrezan i sašiven. Opseg tiska nema utjecaja na cijenu!

U roku od 24 sata primit ćete 2D vizual koji možete besplatno ponovno urediti.
Ovdje preuzmite predložak za vlastitu vizualizaciju (neobavezno).

Nakon primitka uplate i odobrenja 2D vizuala, proizvodnja traje 1-3 radna tjedna. Nakon slanja narudžbe, dobit ćete e-poštu na koju možete poslati grafičke materijale i opis.


Mjesto tiska
Izbor tiska
Broj komada
Iznos
Krov
Konstrukcija šatora
Zid: stražnji
Zid: prednji
Zid: lijevo
Zid: desno
Zid: polu/kontra
Iznos s PDV-om:  €

Informacije o sublimacijskom tisku na reklamni šator.

Promocijski šotor s digitalnim sublimacijskim tiskom. Otisak nastaje tijekom kemijskog procesa, tinta prodire direktno u strukturu tkanine pod utjecajem visoke temperature. Logo, natpis, bilo koja vrsta grafike unutarnje ili vanjske strane šatora, po želji kupca.

Boje su vrlo zasićene, ova metoda savršeno odražava svaki detalj koji se nalazi na reklamnim šatorima. Prepoznatljive bogate boje privlače poglede, sublimacija osigurava dugo razdoblje korištenja bez gubitka boje. Kod ove metode, bez obzira koliki je otisak, cijena ostaje ista (veličina otiska ne utječe na cijenu, cijena zida ili krova ostaje ista). Što je veći ispis, to je oglas vidljiviji.

Otisak se radi s jedne strane arka, druga strana gdje nema otiska ostaje bijela.

Bez obzira radi li se o malom prostoru površine 2x2 m ili velikom reklamnom šatoru 4x8 m, na njega tiskamo šarene slike, nanosimo pojedine grafičke elemente ili prekrijemo cijelu površinu reklamnog šatora bilo kojim uzorkom.

Možemo potisnuti bilo koji dio šatora, što omogućuje točno ispunjavanje zahtjeva i ne stvara nepotrebne troškove.

Prednost sublimacije je trajno prodiranje boja u dublju strukturu tkanine. Otisak je neprimjetan na dodir. Naglasak je stavljen na njegovu postojanost, otpornost na vremenske utjecaje i mogućnost postizanja visokog intenziteta boje.

Takav print bit će reklama za svaki štand koja će impresionirati i najzahtjevnije kupce. Jednom napravljen otisak će služiti dugi niz godina.

Grafički materijali

Datoteke s grafikom za tisak potrebno je poslati u najboljoj kvaliteti i rezoluciji na naš e-mail nakon slanja narudžbe. Na temelju poslanih datoteka izradit će se 2D vizualizacija koju ćemo Vam poslati na odobrenje. Za svaku veličinu šatora pripremili smo predloške, samo nam napišite da želite predložak u koji možete staviti pripremljenu grafiku. Zahvaljujući tome, ubrzat ćemo realizaciju cijele narudžbe.

Vrijeme izrade i isporuke

Nakon dogovora o cijeni i 2D vizualu, poslat ćemo Vam predračun za tisak robe. Uobičajeno vrijeme isporuke je 1-3 kalendarska tjedna od primitka uplate i odobrenja 2D vizuala. Ispis ćemo započeti tek nakon primitka uplate i potvrde 2D vizuala.


Slike su ilustrativne!