Besplatna brza dostava Prodaja

Vrtni šator 3x6m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 12 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 697 € s PDV-om Na skladištu odmah:
 • Super čelični šatori dizajnirani su za intenzivnu uporabu pri brzinama vjetra do 50km / h!
 • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zida pričvršćena Velcro + 12 sidrnih igle i zaštitna čahura!
 • Vrijeme potrebno jednoj osobi za sklapanje i rasklapanje šatora: 40 sekundi
 • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo guste tkanine od poliesterskog vlakna (60%) i PVC premaza (40%) s težinom jedra 330 g / m2. Naše cerade su jače od mnogih težih cerada koje imaju tkaninu od 25% i PVC premaz od 75%, dok ovaj sloj PVC ima kraći vijek trajanja od tkanine.
 • Izgradnja: škare s vijčanim spojevima. Visokokvalitetni čelik s modernom proizvodnom metodom koja jamči veću čvrstoću (+ -25%) u usporedbi s super šatorima i konkurentnim čeličnim šatorima iste debljine stijenke profila.
 • Najlonski BRIMO patent za zaključavanje na čeličnoj konstrukciji jači je od patentnog BRIMO patenta na super šatore. Istovremeno jamči još jednostavniju razgradnju.
 • Praškasta plastifikacija konstrukcije: termoplastička.
 • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185,195, 205cm.
 • Sklopivi šator veličine 155x40x23cm, težina 56kg
 • Tlocrt šator: 290x570cm (16,5 m²)
 • 5 godina jamstva za potrošača

Super Vrtni šator 3x4,5m  je vaša podrška, bilo da ste u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Možete imati povjerenja u naše čelične šatore jer su izrađeni od kvalitetnog čelika i mogu izdržati snažan vjetar. Zahvaljujući mnogim BRIMO patentima, on se probio u ekskluzivnu klasu čeličnih šatora.
Olakšan je, a još je snažniji jer je njegova koncepcija suprotna koncepcijama drugih šatora koji povećavaju dimenzije konstrukcije, pa time i težinu, no ne mijenjaju težinu unutarnjih zidova. Kod nas se to radi suprotno: smanjili smo obujam za tek 2 mm s vanjske strane konstrukcije i dodali smo ih unutarnjim zidovima, čime smo smanjili težinu i povećali čvrstoću.
Takvom filozofijom smo se vodili i kod tkanine, koja zahvaljujući najnovijim tehnologijama ima vrlo visoku gustoću vlakna i time si osigurava veliku otpornost unatoč maloj težini. UV zaštita u kombinaciji s visokokvalitetnim tkaninama osigurava boji trajnost s impregniranom površinom.
BRIMO sustav olakšava sklapanje zahvaljujući automatskom blokiranju. Sastavljanje sklopive sjenice tako biva jednostavnije jer je dovoljno lako potegnuti i konstrukcija se odblokira. Još brže i lakše!!! Čičak-zatvarač na krovu i zidovima duž cijelog oboda pružit će vam udobnost kao kod kuće. Čelična konstrukcija od legiranog čelika omogućuje duži životni vijek s manjom težinom šatora.
Posebna praškasta zaštitna plastifikacija stvara mat pastelne tonove konstrukcije i time ovaj šator čini jedinstvenim na tržištu. Zaštitni sloj je antikorozivan i vodonepropusan.
Servis osiguravamo isključivo za sklopive sjenice BRIMO. Besplatni rezervni dijelovi i građevinske usluge. Cjenik rezervnih dijelova krila BRIMO dostupan je na upit.