Besplatna brza dostava Prodaja

Vrtni šator 2x3m

Besplatno: 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 297 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Reguliranje stropova: 4 koraka visine – 175, 185, 195, 205cm.
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 8 sidrenih igala i zaštitna navlaka. (šator ne sadrži zidove)
  • Postavljanje stalka i vrijeme montaže jedne osobe: 40 sekundi!
  • Izrađen od vrlo guste tkanine od poliesterskih vlakana (60%) i PVC premaza (40%) s ceradom težine 330 g / m2. Naše cerade su jače od mnogih teških cerada koje imaju 25% tkanine i PVC premaz 75%, dok ovaj PVC sloj ima kraći vijek trajanja od tkanine.
  • Konstrukcija: škare od potpunog čelika s visokokvalitetnim čeličnim vijčanim spojevima s BRIMO samoblokirajućim patentom na nogama.
  • Konstrukcija boje u prahu: epoksid-poliester.
  • Regulacija stropa: visine 185, 195, 205 cm.
  • Sklopivi šator veličine 150x35x25cm, težina 25kg.
  • Tlocrt šator: 195x290cm (5,6 m²)
  • 5 godina jamstva za potrošača

Vrtni šator 2×3m ne smije se propustiti ni u jednom vrtu ili na terasi. Zahvaljujući vrtnom šatoru možete uživati sjedeći u vrtu u svim vremenskim uvjetima. Kompaktna veličina vrtnog šatora je također pogodna za lov i ribolov. Vrtni šator ima širok raspon uporabe od berbe grožđa, hodočašća pa do promocije na izložbama kao što su izložbe automobila ili vrtne izložbe. Za zaštitu Vas i Vaših posjetitelja, u ljetnim danima ovaj neizostavni suputnik bit će od pomoći što god Vi trebate organizirati.
Tkanina od vlakana visoke gustoće i njezina impregnacija daju veliku čvrstoću i otpornost na oštećenja. UV zaštita u kombinaciji s visokokvalitetnim tkaninama osigurava boji trajnost.
Čvrsta čelična konstrukcija ima značajke koje uvjetovane potrebom za antikorozivnom zaštitom sprečavanje oštećenja tijekom rukovanja.
Vrtni šator veličine 2×3m se brzo rasklapa zahvaljujući BRIMO-ovom mehanizmu automatskog rasklapanja. U nekoliko minuta možete imati nadstrešnicu u svojem vrtu, a za rukovanje je dovoljna i samo jedna osoba.
Sve prvorazredne tkanine vrtnog šatora su nepromočive i postojane pod UV zračenjem. Slojevi zaštite na čeličnim dijelovima su ujednačeni i time onemogućavaju neželjene pojave.
Servis osiguravamo isključivo za vrtne šatore BRIMO. Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. Cjenik rezervnih dijelova krila BRIMO dostupan je na upit.