Besplatna brza dostava Prodaja

Vrtni šator 2x3m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 597 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Ekskluzivni aluminijski šatori za profesionalne svrhe, koristite pri brzini vjetra do 60km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 zasebno skidive stijenke, pričvršćivanje na čičak + 8 sidrenih klinova i zaštitni omotač.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz oksforda od poliesterskog vlakna s poliuretanskom impregnacijskom presvlakom. Dug život!
  • Izvedba: Aluminijska (1,1 mm +) škara s vijčanim spojevima izrađena od visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Dimenzija sklopljenog šatora 155x45x30cm, težina 31kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 205cm.
  • Tlocrt šator: 195x290cm (5,6 m²)
  • 5 godina jamstva za potrošača

Aluminijski vrtni šator 2x3m nudi ne samo moderan dizajn, već i izdržljivu konstrukciju. Aluminijska konstrukcija je jednostavna za održavanje i izuzetno stabilna.  
Platnene cerade su otporne na UV zrake i suze. Također su otporni na vremenske uvjete, 100% vodootporni. Prednost aluminijskih postolja je ta što su otporne na koroziju. To daje vrtnom postolju idealnu mogućnost instalacije na otvorenom.
Druga prednost aluminijskih postolja je otpornost, na pr. protiv amonijaka ili morskog zraka. Ovi čimbenici okoliša nemaju utjecaja na aluminijske profile. Zahvaljujući kompaktnosti, šator 2x3m je lagan kada se sklapa za prijevoz tako da ga možete lako nositi u prtljažniku automobila i koristiti ga kao krov za vrijeme odmora uz more.
Inovativni građevinski sustav omogućuje jednostavno postavljanje i sklapanje vrtnog šatora, a provodi se u nekoliko jednostavnih koraka u kratkom vremenu. Svako stajanje sadrži upute.
Nadstrešnica nadstrešnice je uklonjiva, pa šator možete prilagoditi bočnim zidovima, bez zidova ili s jednim zidom, ovisno o vašim potrebama. Tako postolje nudi različite varijante uporabe i uklanjanjem tri čvrste stijenke bolju cirkulaciju zraka.  
Njegov moderan dizajn kompatibilan je s okolinom i dostupan je u elegantnim i praktičnim bojama. Možete koristiti vrtno postolje kao sjenčanje kutije za pijesak za svoju djecu, kao sjenica za vrtnu zabavu ili kao krov za vrtni namještaj.
Paket uključuje konstrukciju, tri čvrste stijenke, krovni lim, sidrene igle i torbu za nošenje. Vrtni šator učinkovito štiti ne samo vas, vaše prijatelje i obitelj, već i vrtne dodatke od vremenskih neprilika, propuha, vjetra i hladnoće. To daje vašem vanjskom iskustvu stupanj unutarnje sigurnosti.