Besplatna brza dostava Prodaja

Vrtni paviljoni 2x3m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 497 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Vrhunski čelični šatori za profesionalnu upotrebu, snaga vjetra do 60 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz poliestera iz Oxforda sa PVC premazom. Dug život i izvrsna kvaliteta.
  • Izvedba: Čelična (1 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog čelika s BREMO patentima sa samootkrivanjem na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura i čeličnih spojeva.
  • Sklopivi šator veličine 155x45x30cm, težina 37kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185,195, 205cm.
  • Tlocrt šator: 195x290cm (5,6 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošače

Šator Exclusive 2x3 namijenjen je redovitoj uporabi. Glavnu ulogu igraju šesterokutne noge i čelična konstrukcija, koji osiguravaju visoku stabilnost postolja.  
100% vodootporni materijal za cerade osigurava idealan krov i neovisnost od vremenskih prilika. Platna su otporna na suze i na taj način jamče dugotrajno uživanje u sklopivom šatoru.
Sklopivi šator 2x3m nudi prednosti integriranja u praktična i brza sklopiva postolja - krov podesiv po visini u pet koraka, lako sklapanje i sklapanje u 1 minuti, vijčani spojevi čelična konstrukcija - brza zamjena dijela, izrađenog od čelika, tamnoplavog spreja protiv korozije i vodootpornog krovnog lima i tri bočna zida.
Na stalke dajemo 5-godišnje jamstvo. Besplatni rezervni dijelovi i građevinske usluge. Konstrukcija sa stabilnim profilima i šesterokutnim nogama nudi veću stabilnost u odnosu na četvrtaste noge. Konstrukcija izrađena od visokokvalitetnog čelika s debljim unutarnjim profilima od 1,1 mm optički veći s robusnim dojmom. Noga promjera 45 mm (1,5 cm šira od čeličnog prekidača) jamči snagu i izvrsnu stabilnost.
Tkanina šatora 2x3m je s debljim i jačim PVC slojem, novost su poboljšana krovna sidra na konstrukciji. Bočne ploče pričvršćene su na krov pomoću čičak učvršćivača od 5 cm za stabilno i dugotrajno nanošenje.  

Sklopivo postolje 2x3m Exclusive je prikladno ne samo tijekom sunčanih ljetnih dana, već ga možete koristiti i tijekom kišnih i hladnih noći. Naš šator koji je otporan na vremenske uvjete vjeruje mnogi kupci, bilo da je to gastronomski sektor ili vatrogasne postrojbe, koriste kabinu za razne događaje.