Vrtni paviljon 3x3m

Set od 3 zida + 8 komada igle, zaštitna čahura uključena!

Besplatni rezervni dijelovi tijekom prve dvije godine produljenog jamstva od 5 godina!

Izgrađeno za 40 sekundi zahvaljujući sustavu BRIMO!


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


4 329.73 Kn Vaša ušteda: 1 432.73 Kn 2 897 Kn Iznos s PDV-om
  • Vrhunski čelični šatori za profesionalnu upotrebu, snaga vjetra do 55 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz poliestera iz Oxforda sa PVC premazom. Dug život i izvrsna kvaliteta.
  • Izvedba: Čelična (1,1 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog čelika s BREMO patentima sa samootkrivanjem na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura i čeličnih spojeva.
  • Sklopivi šator veličine 155x30x30cm, težina 43kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185,195, 205cm.
  • Tlocrt šator: 290x290cm (8,4 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošače

PREMIUM Profesionalna sjenica 3x3m prošla je individualni razvoj. Pomno smo razmotrili izbor materijala za ceradu i konstrukciju i usredotočili se na sposobnost i redovitu primjenu u ekstremnim okolišnim uvjetima. Uz ovaj proizvod jamčimo apsolutnu kvalitetu.  
Šesterokutna čelična konstrukcija izuzetno je izdržljiva. Općenito, što više rubova ima noga, šator je stabilniji. Konstrukcije sa šesterokutnim nogama dizajnirane su za čestu upotrebu. Izgled stajanja ili brzina savijanja i jednostavan prijevoz je pogodnost koju nudi profesionalna kabina 3x3m. Šesterokutne potporne noge promjera 45 mm i debljine stijenke 1,1 mm pružaju idealan stupanj pokretljivosti i stabilnosti.
Krovni lim i bočne ploče su 100% vodootporni čak i pri jakoj kiši. Korišteni su visokokvalitetni materijali, platno ima zalijepljene spojeve i ne blista kroz tkaninu, tako da ima izvrsna svojstva sjenčanja.
Profesionalne sjenice vrlo su otporne na vremenske uvjete. Zahvaljujući praktičnim testovima i raznim računalnim simulacijama, sjenica ima otpor vjetra i do 55 km / h. Na temelju dugogodišnjeg iskustva znamo da vrijeme ne odgovara uvijek prognozi i zato ostaje nepredvidljivo.
Pomoću uklonjivih zidova šator možete prilagoditi po svojoj želji i ne morate se brinuti zbog nepredviđenih oluja. Oluje postaju sve jače zbog klimatskih promjena. Stoga je središte interesnih organizatora Na otvorenim se događajima susrećemo s pitanjem otpornosti na vjetar i kvalitete korištenih komponenti šatora.  

Vodootporne sjenice 3x3m pouzdan su pratilac u svakoj sezoni zahvaljujući svojim korisnim svojstvima i robusna konstrukcija.
Prijave su neograničene. Premium sjenica može se koristiti za predstavljanje vaše tvrtke. Stalci se mogu ispisati pojedinačno. BRIMO Premium šatori dobit će vašu uslugu.