Besplatna brza dostava Prodaja

Sklopivi šator 4x4m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 897 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Vrhunski aluminijski šatori za ekstremnu uporabu pri brzinama vjetra do 70 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Izrađeno od vrlo izdržljive Oxford tkanine od poliesterskih vlakana sa PVC slojem. Dug život!
  • Konstrukcija: Aluminijska (1,8 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Sklopivi šator veličine 200x27x27cm, težina 56kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 207cm.
  • Tlocrt šator: 400x400cm (16 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošače

Planirate li prisustvovati događajima i trebate se nezaboravno predstaviti? Promostan je izvrstan izbor, a ujedno i nerazdvojni suputnik pri organizaciji događanja, konferencija, godišnjica, sajmova ili izložbi. Promostan jasno opisuje vašu marku s kojom dolazite na tržište. Povodom izložbi poput izložbe automobila, gdje je predstavljen novi dizajn automobila s poboljšanom aerodinamikom, upotreba promo štanda 4x4m svojstvena je. Ove stalke su izrađene od aluminijskih konstrukcija. Promostánky karakterizira visoka kvaliteta i stabilnost. Budući da su aluminijski, oni su lagani, ali vrlo robusni. Zahvaljujući laganoj konstrukciji i sustavu škara, rukovanje je vrlo jednostavno i jednostavno. Izgled postolja moguć je u roku od 40 sekundi. Materijal platna za šator je poliuretanski premazan. Tkaninu odlikuje vodootpornost i dug životni vijek. Kako noge na konstrukciji imaju dva čvita najlonska samozaporna sustava, rasklapanje postolja je prilično jednostavno. Na primjer, uštedjeno vrijeme možete iskoristiti za pripremu promotivnih materijala ili postavljanje brojača za posjete.
Koristite promo govornicu za učinkovitiju prezentaciju, fleksibilniju i mobilniju. Dostupne su u sljedećim bojama: zelena, crna, bijela, bež, crvena i plava. Na temelju ovih boja možete savršeno uskladiti svoju marku ili okoliš.
S ispisanim postoljem jamčimo 100% uspjeh. Uspjeh se također temelji na mogućnostima koje uzimate. S obzirom na upotrebu svih dostupnih informacija, na vaš uspjeh utječe i čimbenik u poboljšanju vašeg marketinškog cilja. Potiskivanjem postolja dobivate originalno rješenje i klijentu će na prvi pogled biti jasno u koji se sektor krećete. Stalak se može ispisati glačanjem ili sublimacijom.
Jednostavno nam pošaljite traženi tekst ili logotip u vektoru .pdf, .eps i naš će odjel pripremiti ponudu na temelju pruženih podataka. Tkanina, ovratnik i vanjske strane platna mogu se ispisati. Važno je navesti broj i veličinu potrebnog ispisa. Ti podaci moraju biti 100% razumljivi i doslovno - kako bi ih se shvatilo kao proizvođača i kupca, jer prema unesenim podacima performanse će biti realizirane i vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Cijene su različite ovisno o tome koji se način tiskanja koristi. Metoda glačanja je jednostavnija, potrebno je otprilike 2 - 3 radna dana, metoda sublimiranja u roku od 1 - 2 tjedna. Sve ovisi o poteškoći ispisa. Vjerujemo da je ishod važan. Rezultat je niz zadataka potrošenih na savršenom poslovnom cilju koji ćete zasigurno steći putem promotivnog štanda.