Sklopivi šator 3x6m

Komplet 3 plné steny + 12 kotviacich kolíkov a ochranný návlek Grátis!

Náhradné diely konštrukcie zdarma počas prvých 2 rokov z 5 ročnej predĺženej záruky!

Rozloženie do 40 sekúnd vďaka BRIMO systému!


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


2 820 Kn Iznos s PDV-om 4 000 Kn Vaša ušteda: 1 180 Kn
  • Super aluminijski šatori dizajnirani su za redovitu upotrebu pri jačini vjetra i do 40 km / h uz pravilno sidrenje!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 pojedinačna zida koja se mogu ukloniti, pričvršćivanje na Velcro + 12 sidrnih igle i zaštitna čahura.
  • Vrijeme pripravnosti za jednu osobu: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo guste tkanine od poliesterskog vlakna (60%) i PVC presvlake (40%) s težinom jedra 330 g / m2. Naše cerade su jače od mnogih težih cerada koje imaju tkaninu od 25% i PVC premaz od 75%, dok ovaj sloj PVC ima kraći vijek trajanja od tkanine.
  • Konstrukcija: škare od cijelog aluminija s vijčanim spojevima i profilima ojačanim rebrastom šupljinom. Debljina pojedinih stijenki profila od 0,8 mm do 4 mm
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 170, 180, 190, 200 cm
  • Sklopivi šator veličine 150x45x25cm, težina 37 kg.
  • Krovna površina: 290x570cm
  • 5-godišnje jamstvo za potrošača
Párty zahradne stany
 
Elegantni vodootporni šatorska šatora veličine 3x6m pružit će dovoljno prostora za veću proslavu ili vrtnu zabavu. Tijekom vrućih ljetnih dana pružit će vam ugodnu hladovinu i pružiti savršeno mjesto za opuštanje.
Kao što znamo, vrijeme može biti nepredvidljivo, ali vidikovci vas mogu uštedjeti već planirane navečer s prijateljima pregrijanim roštiljem u slučaju lošeg vremena. Odvojeni bočni zidovi mogu se kombinirati, bilo da odaberete otvorene ili zatvorene šatorske šatore.
Konstrukcija je jednostavna za rukovanje unatoč velikoj veličini. U roku od nekoliko sekundi, šator se može razvući bez potrebe za alatom i dugim preklapanjem. Dugotrajna konstrukcija od nehrđajućeg čelika zahvaljujući zavrtnim spojevima služit će vam dugi niz godina. U slučaju oštećenja na građevinskom dijelu, jednostavno ga zamijenite i šator će vam dodatno služiti.  
Aluminij je jedan od najčešće korištenih materijala u 21. stoljeću i najpoželjniji je materijal u građevinskoj industriji - posebno tamo gdje zahtijeva dugotrajni materijal, ne zahtijeva dodatnu njegu jer ne sadrži rđu sa srebrno sivom bojom.
Platnene cerade nude se u osam različitih boja, 100% su vodootporne. Krov i bočni zidovi šatora izrađeni su od poliesterskog vlakna s PVC slojem iznutra. Bočni zidovi šatora su uklonjivi, pričvršćeni Velcro na platno. Šator se može koristiti i kao otvoreno sklonište gdje prodire dnevna svjetlost, ali također stvara sjenu.
Platnene cerade su jednostavne za održavanje. Čista voda je dovoljna za čišćenje. Ne preporučujemo pranje u perilici rublja i korištenje bilo kojeg izbjeljivača. Pravilno rukovanje produljit će život šatora. Osušite i pohranite suhe cerade prije skladištenja. Kalup se može formirati ako se skladišti u vlažnim ili mokrim uvjetima.