Besplatna brza dostava Prodaja

Sklopivi šator 3x6m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 12 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 797 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Super aluminijski šatori dizajnirani su za redovitu upotrebu pri jačini vjetra i do 50 km / h uz pravilno sidrenje!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 pojedinačna zida koja se mogu ukloniti, pričvršćivanje na Velcro + 12 sidrnih igle i zaštitna čahura.
  • Vrijeme pripravnosti za jednu osobu: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo guste tkanine od poliesterskog vlakna (60%) i PVC presvlake (40%) s težinom jedra 330 g / m2. Naše cerade su jače od mnogih težih cerada koje imaju tkaninu od 25% i PVC premaz od 75%, dok ovaj sloj PVC ima kraći vijek trajanja od tkanine.
  • Konstrukcija: škare od cijelog aluminija s vijčanim spojevima i profilima ojačanim rebrastom šupljinom. Debljina pojedinih stijenki profila od 0,9 mm do 3 mm
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 205cm.
  • Sklopivi šator veličine 155x45x25cm, težina 48 kg.
  • Krovna površina: 290x570cm (16,5 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošača

 
Elegantni vodootporni šatorska šatora veličine 3x6m pružit će dovoljno prostora za veću proslavu ili vrtnu zabavu. Tijekom vrućih ljetnih dana pružit će vam ugodnu hladovinu i pružiti savršeno mjesto za opuštanje.
Kao što znamo, vrijeme može biti nepredvidljivo, ali vidikovci vas mogu uštedjeti već planirane navečer s prijateljima pregrijanim roštiljem u slučaju lošeg vremena. Odvojeni bočni zidovi mogu se kombinirati, bilo da odaberete otvorene ili zatvorene šatorske šatore.
Konstrukcija je jednostavna za rukovanje unatoč velikoj veličini. U roku od nekoliko sekundi, šator se može razvući bez potrebe za alatom i dugim preklapanjem. Dugotrajna konstrukcija od nehrđajućeg čelika zahvaljujući zavrtnim spojevima služit će vam dugi niz godina. U slučaju oštećenja na građevinskom dijelu, jednostavno ga zamijenite i šator će vam dodatno služiti.  
Aluminij je jedan od najčešće korištenih materijala u 21. stoljeću i najpoželjniji je materijal u građevinskoj industriji - posebno tamo gdje zahtijeva dugotrajni materijal, ne zahtijeva dodatnu njegu jer ne sadrži rđu sa srebrno sivom bojom.
Platnene cerade nude se u osam različitih boja, 100% su vodootporne. Krov i bočni zidovi šatora izrađeni su od poliesterskog vlakna s PVC slojem iznutra. Bočni zidovi šatora su uklonjivi, pričvršćeni Velcro na platno. Šator se može koristiti i kao otvoreno sklonište gdje prodire dnevna svjetlost, ali također stvara sjenu.
Platnene cerade su jednostavne za održavanje. Čista voda je dovoljna za čišćenje. Ne preporučujemo pranje u perilici rublja i korištenje bilo kojeg izbjeljivača. Pravilno rukovanje produljit će život šatora. Osušite i pohranite suhe cerade prije skladištenja. Kalup se može formirati ako se skladišti u vlažnim ili mokrim uvjetima.