Sklopivi paviljon 3x4,5m

Set od 3 zida + 8 komada igle, zaštitna čahura uključena!

Besplatni rezervni dijelovi tijekom prve dvije godine produljenog jamstva od 5 godina!

Izgrađeno za 40 sekundi zahvaljujući sustavu BRIMO!


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


5 714.75 Kn Vaša ušteda: 1 886.75 Kn 3 828 Kn Iznos s PDV-om
  • Ekskluzivni aluminijski šatori za profesionalne svrhe, koristite pri brzini vjetra do 50km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz oksforda od poliesterskog vlakna s poliuretanskom impregnacijskom presvlakom. Dug život!
  • Izvedba: Aluminijska (1,2 mm +) škara s vijčanim spojevima izrađena od visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Dimenzija sklopljenog šatora 155x45x30cm, težina 45kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 207cm.
  • Tlocrt šator: 290x430cm (12,4 m²)
  • 5 godina jamstva za potrošača

Ekskluzivni šesterokut od aluminija škare su škare koje će posebno cijeniti profesionalci. Kompletna sjenica za škare lako se raspada. Šesterokutne noge osiguravaju dobru stabilnost, lagane su. Krov i konstrukcija, 3 čvrsta zida, 8 sidrenih igle. Trebate li svoju robu predstaviti u ugodnoj pozadini? Ekskluzivni šesterokut od aluminija 3 x 4,5 m nudi dovoljno prostora za impresioniranje. Popularno je na sajmovima i ostalim prodajnim i izložbenim događajima. Stalak je idealan za sublimacijski tisak.
Staza sa škarama spremna je nositi se s problematičnim vremenskim prilikama, bilo da su to kratkotrajne oluje ili jaki vjetrovi do 60 km / h. Šator se može koristiti kao krov, tri zida možete ukrasiti kao leš ili dodati četvrti i sve u potpunosti zatvoriti. Sjenica koja se mijenja mijenja spremna vam je pomoći da ispunite svoje ideje. Vodootporna impregnirana tkanina ima poliuretanski sloj koji se lako čisti i odbija od prljavštine. To je praktičan i popularan materijal. Na krov je spojen pomoću čičak trake, a na ostale strane je pričvršćen klasičnim patentnim zatvaračem.
Lagani šator Ekskluzivni aluminijski šesterokut 3 x 4,5 m preduvjet je za dobro rukovanje šatorom.
Rezervne dijelove možete dobiti besplatno tijekom prve dvije godine 5-godišnje produljene garancije.

Konstrukcija škare sa škarama je razlog za jednostavno rukovanje. Šesterokut izrađen od visokokvalitetnog aluminija s unutarnjom strukturom debljine 1,2 mm odlikuje se dobrom stabilnošću i čvrstoćom. Sve noge opremljene su s 2 fiksna najlonska samo-zaključana sustava. Stoga se šator lako raspada. Vijčani spojevi omogućuju jednostavnu zamjenu.