Besplatna brza dostava Prodaja

Šatori 2x2m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 397 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Vrhunski čelični šatori za profesionalnu upotrebu, snaga vjetra do 60 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz poliestera iz Oxforda sa PVC premazom. Dug život i izvrsna kvaliteta.
  • Izvedba: Čelična (1 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog čelika s BREMO patentima sa samootkrivanjem na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura i čeličnih spojeva.
  • Sklopivi šator veličine 155x30x30cm, težina 30kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185,195, 205cm.
  • Tlocrt šator: 195x195cm (3,8 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošače

Dodali smo nove modele Exclusive članaka. Građevinski materijal je visokokvalitetni čelik. Po čemu su različiti i jedinstveni? Čelična konstrukcija je čvrsta s visokokvalitetnim unutarnjim profilima. Osnovna razlika su šesterokutne noge - šesterokutne noge, koje osiguravaju visoku stabilnost.  
Materijal platna je PVC obložen, garantiramo 100% hidroizolaciju.
Drugi drugačiji faktor je tamnoplava čelična konstrukcija, koja ima estetski dizajn i zbog toga je jedinstvena na tržištu.
U proizvodnji ovog šatora posvetili smo vrlo važnu pažnju čestom sklapanju i sklapanju šatora. Pri rasklapanju i naknadnom preklapanju konstrukcije sila djeluje na pojedine dijelove konstrukcije (noge i šipke), to jest, što je veći šator, veća se težina postavlja na određene elemente. Kroz stabilne šesterokutne noge postavili smo Exclusive šatore u najvišu kategoriju čeličnih šatora.
Druga važna stvar je pod kojim vremenskim uvjetima će se šator koristiti. Nije važno samo može li šator izdržati jake vjetrove i savršeno se rukovati šatorom, već i je li šator vodootporan. Exclusive 2x2m čelični šator stabilan je, čvrst i vodootporan šator za zabavu. Paket uključuje konstrukciju, krovni lim i 3 bočna zida. Nudimo besplatnu dostavnu vrećicu za gradnju i platnenu vrećicu, sidrene igle, koje su neophodne za sidrenje postolja na travnato područje. 

Odstranjivi zidovi mogu se kombinirati na bilo koji način i loše vrijeme vas neće spriječiti da ostanete u vrtu.
Šator za zabavu 2x2m klijenti koriste ne samo u osobne svrhe kao krovište rođendana ili vrtnih roštilja, a svoju su upotrebu našli u mnogim reklamnim agencijama i ugostiteljskim tvrtkama. Idealno je pomagač za sve poslovne i životne događaje.