Besplatna brza dostava Prodaja

Šator za proslave 3x6m

Besplatno: 12 igala i zaštitna navlaka.

Besplatni rezervni dijelovi i servis konstrukcije! Šator možete postaviti za samo 40 sekundi!

Tijekom 5 godina jamstva možete potisnuti grafikom svoj šator u bilo kojem trenutku

Šator za proslave dostavit ćemo unutar 24-48 sati.


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


Prodaja 597 € Iznos s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Super čelični šatori dizajnirani su za redovitu upotrebu pri brzinama vjetra do 50km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 12 sidrenih igala i zaštitna navlaka. (šator ne sadrži zidove)
  • Postavljanje stalka i vrijeme montaže jedne osobe: 40 sekundi!
  • Izrađen od vrlo guste tkanine od poliesterskih vlakana (60%) i PVC premaza (40%) s ceradom težine 330 g / m2. Naše cerade su jače od mnogih teških cerada koje imaju 25% tkanine i PVC premaz 75%, dok ovaj PVC sloj ima kraći vijek trajanja od tkanine.
  • Konstrukcija: škare od potpunog čelika s visokokvalitetnim čeličnim vijčanim spojevima s BRIMO samoblokirajućim patentom na nogama.
  • Konstrukcija boje u prahu: epoksid-poliester.
  • Reguliranje stropova: 4 koraka visine – 175, 185, 195, 205cm.
  • Sklopivi šator veličine 155x45x25cm, težina 47kg.
  • Tlocrt šator: 290x570cm (16,5 m²)
  • 5 godina jamstva za potrošača

Za koncerte, priredbe i zabave imamo veliki šator za proslave – party šator – 3×6m. Već samo jednim 3×6 m šatorom možete zaštititi desetke posjetitelja od lošeg vremena bez straha da će zabava biti upropaštena.

Popularna je uporaba u restoranima i drugim ugostiteljskim objektima, kao zimski ili ljetni vrt, za svadbe, festivale i u ponudi roba i usluga.
Naši party šatori na izložbama Agrokomplex i Incheba su već tradicionalno jamstvo odlične kvalitete. U party šator možete smjestiti sklopive klupe i stolove i još ćete imati dovoljno mjesta za svoj prodajni štand ili robu.
Zbog veće dimenzije šatora za proslave opremili smo ga jednostavnim automatskim sustavom zaključavanja. Zahvaljujući tome njegovo rasklapanje i sklapanje postaje brže i pouzdanije.
Tkanina za krilo visoke gustoće pruža vrhunsku čvrstoću i i otpornost na abraziju s vodonepropusnom impregnacijom. Sve tkanine za krila su otporne na UV zrake te pružaju hlad i postojanost boja za krovna krila.
Sofisticirana, robusna čelična konstrukcija šatora za proslave 3×6m može izdržati i jake vjetrove, a time se također osigurava duži vijek trajanja šatora za proslave.
Boja čelične konstrukcije sadrži dodatak protiv korozije i ogrebotina tijekom rukovanja.
Pružamo BRIMO servis samo za naše šatore za proslave. Brezplačni rezervni deli in gradbene storitve. Cjenik krovnih krila dostupan na upit.