Besplatna brza dostava RADNJA -33%

Šator paviljon 3x3m

Besplatno: 3 čvrsta zida + 8 igala i zaštitna navlaka!

Besplatni rezervni dijelovi i građevinske usluge. gradnju tijekom prve dvije od 5 godina produženog jamstva!

Izgrađeno za 40 sekundi zahvaljujući sustavu BRIMO!


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


6 850 Kn Vaša ušteda: 2 261 Kn 4 589 Kn Iznos s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Vrhunski aluminijski šatori za ekstremnu uporabu pri brzinama vjetra do 70 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Izrađeno od vrlo izdržljive Oxford tkanine od poliesterskih vlakana sa PVC slojem. Dug život!
  • Konstrukcija: Aluminijska (1,8 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Sklopivi šator veličine 155x30x30cm, težina 44kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 207cm.
  • Tlocrt šator: 290x290cm (8,4 m²)
  • 5 godina jamstva za potrošača

Šesterokutni aluminijski šator najbolji je u ponudi BRIMO i nudi se na europskom tržištu ikada. Šator je dizajniran za ekstremne uvjete. Prodajemo party šatore sa zidovima s patentnim zatvaračima. Sidrne igle su uobičajena pojava. 
Šesterokutni aluminijski šator najbolji je u ponudi BRIMO i nudi se na europskom tržištu ikada. Šator je dizajniran za ekstremne uvjete. Prodajemo party šatore sa zidovima s patentnim zatvaračima. Sidrne igle su uobičajena pojava.
Vodootporni krovni lim sa savijenim zglobom, koji je s unutarnje strane zalijepljen termo trakom i zasebnim zidovima s patentnim zatvaračima kako biste se 100% zaštitili od kiše.
Konstrukcija od eloksiranog aluminija s unutarnjom debljinom od 1,8 mm i više osigurava da se šator neće kretati pod vrlo jakim vjetrovima! Stropni profili debljine 1,8 mm dodatno su ojačani unutarnjim komorama.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući visokom performansu poliestera koji odbija od prljavštine Oxford. Krovi na krovu s ušima za pričvršćivanje na strane. U ekstremnim uvjetima, kutovi se dodaju i na uglovima kako bi se učvrsno učvrstilo na konstrukciji.
Pružamo samo rezervne dijelove za BRIMO sklopive šatore. Besplatni rezervni dijelovi i građevinske usluge. Cjenik jedra BRIMO na upit.