Besplatna brza dostava Prodaja

Šator 3x4,5m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 697 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Super aluminijski šatori dizajnirani su za redovitu upotrebu pri jačini vjetra i do 50 km / h uz pravilno sidrenje!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 pojedinačna zida koja se mogu ukloniti, pričvršćivanje na Velcro + 8 sidrnih igle i zaštitna čahura.
  • Vrijeme pripravnosti za jednu osobu: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo guste tkanine od poliesterskog vlakna (60%) i PVC presvlake (40%) s težinom jedra 330 g / m2. Naše cerade su jače od mnogih težih cerada koje imaju tkaninu od 25% i PVC premaz od 75%, dok ovaj sloj PVC ima kraći vijek trajanja od tkanine.
  • Konstrukcija: škare od cijelog aluminija s vijčanim spojevima i profilima ojačanim rebrastom šupljinom. Debljina pojedinih stijenki profila od 0,9 mm do 3 mm
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 205cm.
  • Sklopivi šator veličine 155x35x25cm, težina 35 kg.
  • Krovna površina: 290x430cm (12,4 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošača

 
Party šator s visokokvalitetnim kvadratnim aluminijskim profilima pogodan je za korisnike sa visokim zahtjevima. Zahvaljujući profesionalnoj izradi i najsavremenijim materijalima, osigurava dug životni vijek.
Aluminijska konstrukcija je za trećinu lakša od čelika i stoga je odlikuje ultra lakoćom. Iskoristili smo ovu težinu štedići na debljini unutarnjih profila. Stabilni aluminijski profili očito su jedna od najuočljivijih prednosti.
Opseg primjene statuta je raznolik. Mogu se koristiti na raznim događanjima, izložbama, tržnicama ili u gastronomskom sektoru ili u prostorijama vlastitog vrta. Ovi šatori su odličan izbor za sve zahtjeve. Naši šatori našli su svoju uporabu u školama, vatrogasnim društvima, restoranima, ali i u javnim ustanovama.
Osim izvrsne kvalitete materijala, oni se također lako i lako sastavljaju i rastavljaju. Krov i bočni zidovi šatora su vodootporni i pružaju optimalnu zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta poput vjetra, sunca i kiše. Tkanina je izrađena od izdržljivog poliestera sa PVC premazom.
BRIMO je jedan od vodećih proizvođača statue za zabave i specijalizirao se za proizvodnju stalka, uključujući pribor. Za savršen učinak nudimo pojedinačni ispis stalka. Pružamo sljedeće načine ispisa: metoda glačanja i sublimacija. Brz pristup proizvodima i najbolje cijene na tržištu važni su kriteriji.
Pri kupnji statuta ne smijemo zaboraviti citat: tko kupuje jeftino, kupuje dva puta. Često nas zovu kupci koji su kupili jeftini šator i imali komplikacija prilikom prvog korištenja. Svojim klijentima nudimo rezervne dijelove za konstrukciju, uključujući krov i platno. Petogodišnje jamstvo jamstvo je kupnje kvalitetnog proizvoda koji će biti dio vaših proslava ili u profesionalnim sferama. Budući da je tržište predimenzionirano različitim proizvodima, brzo gubite trag. Zbog toga smo obučili naše osoblje i rado ćemo vam savjetovati o konfiguriranju vašeg štanda.