Šator 3x4,5m

Set od 3 zida + 8 komada igle, zaštitna čahura uključena!

Besplatni rezervni dijelovi tijekom prve dvije godine produljenog jamstva od 5 godina!

Izgrađeno za 40 sekundi zahvaljujući sustavu BRIMO!


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


4 953.61 Kn Vaša ušteda: 1 636.61 Kn 3 317 Kn Iznos s PDV-om
  • Vrhunski čelični šatori za profesionalnu upotrebu, snaga vjetra do 55 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz poliestera iz Oxforda sa PVC premazom. Dug život i izvrsna kvaliteta.
  • Izvedba: Čelična (1,1 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog čelika s BREMO patentima sa samootkrivanjem na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura i čeličnih spojeva.
  • Sklopivi šator veličine 155x45x30cm, težina 53kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185,195, 205cm.
  • Tlocrt šator: 290x430cm (12,4 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošače

Ako vam treba više prodajnog prostora i nudite svoje proizvode na tržnicama ili festivalima, PREMIUM kabina 3x4,5 m je optimalno rješenje za vas.  
Vrlo važan faktor u zastupništvu je brz i nezahtjevan raspored i sklopivost šatora. Prodajni šator 3x4,5m možete otvoriti bez ikakvih alata sa samo nekoliko pokreta. Zahvaljujući sustavu samo-zaključavanja škara postolje je spremno za nekoliko minuta. Uz minimalan napor nudimo maksimalan učinak!
Možete se osloniti na kvalitetu BRIMO. Najkvalitetnija izrada, prvoklasni materijali i trajnost jamče kvalitetan proizvod Prodajni štand 3x4,5m rezultat je inovativnog duha naše tvrtke.
Izuzetno robusna čelična konstrukcija s šesterokutnim nogama promjera 45 mm osigurava stabilnost postolja. Jednostavna, ali jaka konstrukcija orijentirana je na zahtjeve svakodnevne uporabe.

Tamnoplava konstrukcija dodaje atraktivan dizajn štandu na prvi pogled.  
Bočni zidovi nude razna rješenja za upotrebu i fleksibilnost. Pričvršćivanje zidova vrši se čičak trakom širine 5 cm i osigurava stabilnu primjenu zidova. Bočne stijenke pričvršćene su na krov i na noge šatora. Na taj način dobivate svestranost stalka i u ovoj jednostavnoj kombinaciji lako možete realizirati svoje ideje.
Ako se želite izdvojiti od velikog broja izlagača, nudimo vam različite vrste tiska. Zatvoreni zidovi pružaju posebno prostora za velike reklame. Kroz grafički prikaz asortimana ili sažetim reklamnim sloganom stvarate originalnu promociju za svoju tvrtku.