Besplatna brza dostava Prodaja

Restoran paviljon 3x4,5m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 897 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Vrhunski aluminijski šatori za ekstremnu uporabu pri brzinama vjetra do 70 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Izrađeno od vrlo izdržljive Oxford tkanine od poliesterskih vlakana sa PVC slojem. Dug život!
  • Konstrukcija: Aluminijska (1,8 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Sklopivi šator veličine 155x40x30cm, težina 49kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 207cm.
  • Tlocrt šator: 290x430cm (12,4 m²)
  • 5 godina jamstva za potrošača

Šesterokutni aluminijski šator najbolji je u ponudi BRIMO i nudi se na europskom tržištu ikada. Šator je dizajniran za ekstremne uvjete. Prodajemo party šatore sa 3 zida sa zatvaračem. Sidrne igle su uobičajena pojava.  
Dijelovi od najlonskog polimera imaju doživotno jamstvo (IMAMIČNA RAZMJENA) i nema rizika od umora ili loma. Iako je Premium šator izrađen od visokokvalitetnog aluminija, to sigurno nije lako. Noga u obliku šesterokuta s dva patenta za automatsko zaključavanje za jednostavno lako savijanje.
Vodootporni krovni lim sa savijenim zglobom, koji je s unutarnje strane zalijepljen termo trakom i zasebnim zidovima s patentnim zatvaračima kako biste se 100% zaštitili od kiše.
Konstrukcija od eloksiranog aluminija s unutarnjom debljinom od 1,8 mm i više osigurava da se šator neće kretati pod vrlo jakim vjetrovima! Stropni profili debljine 1,8 mm dodatno su ojačani unutarnjim komorama.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući visokom performansu poliestera koji odbija od prljavštine Oxford. Krovi na krovu s ušima za pričvršćivanje na strane. U ekstremnim uvjetima, kutovi se dodaju i na uglovima kako bi se učvrsno učvrstilo na konstrukciji.
Pružamo samo rezervne dijelove za BRIMO sklopive šatore. Besplatni rezervni dijelovi i građevinske usluge. Cjenik jedra BRIMO na upit.