Besplatna brza dostava Prodaja

Prodajni šator 4x6m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 1 397 € s PDV-om Na skladištu odmah:
 • Vrhunski aluminijski šatori

  za ekstremnu uporabu pri brzinama vjetra do 70 km / h!
 • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
 • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
 • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Izrađeno od vrlo izdržljive Oxford tkanine od poliesterskih vlakana sa PVC slojem. Dug život!
 • Konstrukcija: Aluminijska (1,8 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
 • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
 • Sklopivi šator veličine 200x27x40cm, težina 71kg
 • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 207cm.
 • Tlocrt šator: 400x600cm (24 m²)
 • 5-godišnje jamstvo za potrošače

Razmišljate o tome kako povećati posao? Usmjerenost na marketing najvažniji je korak do uspjeha. Znamo da cilj poslovanja nije samo dobiti klijenta, već i zadržati ga. Stoga su marketing i inovacije vrlo važni u poslu. Marketing igra jednu od ključnih zadaća za uspješno poslovanje.
Ako želimo okarakterizirati marketing, on je predstavljen terminima poput promocije, procesa planiranja ili poslovne politike. Sigurno ste i vi zainteresirani da tvrtka kreće naprijed, distribuira ideje i sudjeluje na izložbama. Jednostavno promovirate robu, marku.
Vi stvarate oglas, a klijente stavljate u obzir. Potrebne su vam usluge na licu mjesta i pokrivanje krovova robom? Imamo rješenje za vas. Sa štandom za oglašavanje 4x6m dobivate jedinstveno oglašavanje i savršenu zaštitu robe.
Odličan način za zaustavljanje vremenskih prilika, reklamni štand pogodan je za unutarnju ili vanjsku upotrebu. Kao posao sigurno imate dugogodišnje iskustvo u prodaji na otvorenom. Prezentacija na otvorenom povezana je s rizikom vremenskih uvjeta, nepredviđenim grmljavinom tijekom vrućih ljetnih dana ili tijekom zimskog razdoblja mraza i snijega.
Konstrukcija je čvrsta i odlikuje se visokom kvalitetom. Napravljen od eloksiranog aluminija. Unutarnja debljina od 1,8 mm osigurava vam stabilnost i izdržljivost u jačim uvjetima vjetra. Izgled je vrlo jednostavan, lako se cijeni. Teglenice su 100% vodootporne, oxford tkanine s poliuretanskim impregniranim premazom osiguravaju ne samo UV otpornost, već i obilne kiše.
Platno se pričvršćuje klasičnim patentnim zatvaračem, a još stabilnije pričvršćivanje iznutra na konstrukciju pričvršćuje se pomoću petlji. S našom tvrtkom možemo pružiti ispis promotivnog štanda 4x6m. Način ispisa je glačanje ili sublimacija. Za vas možemo stvoriti ponudu slanjem logotipa ili potrebnog teksta. Morate navesti veličinu i lokaciju koju želite potisnuti. Rezultat je jedinstven i savršeno odražava vašu marku i predstavljenu robu. Cilj je privući, a posebno prodati.