Blog: Tisak reklamne šatore

Tisak reklamne šatore

29.11.2017 · Administrátor

Kako i na koji način je moguće nanositi tisak na reklamni šator BRIMO®

4 načina nanošenja tiska na prodajne šatore.

Nanošenje tiska na prodajni šator transfer folijama

U firmama koje rade ovu vrstu tiska možete na ovu foliju isprintati svoj logo ili svoj tekst u boji (maksimalna veličina 0,5m x 25m).

Poslije štampanja stavite foliju na materijal našeg šatora gdje se ne nalazi PVC sloj, a običnim glačalom nanesite na temperaturi 150 - 160°C.

Zahvaljujući visokoj temperaturi boja na foliji prenese se direktno na materijal od poliestera. Ovaj tisak može trajati toliko dugo koliko je vijek trajanja materijala šatora. Svi BRIMO materijali imaju dugi vijek trajanja.


Nanošenje tiska na šator FLEX/FLOK folijom 

Ovo nanošenje tiska na šator osiguravamo mi. Više informacija niže.

FLEX folija je jednobojna folija na koju se Vaš motiv ne printa, već izrezbari. Boja koju će imati Vaš motiv dakle ovisi o boji upotrijebljene FLEX folije. Ova varijanta je pogodna ako želite nanijeti tekst koji bi trebao biti izrazit i jednobojan. Tisak se aplicira na isti način kao kod folije printFLEX.


Nanošenje tiska na PVC banner

Ova vrsta tiska je najjeftinija i najjednostavnija. No međutim, riječ nije o nanošenju tiska direktno na materijal kao kod ostalih načina nanošenja tiska. Tisak se nanosi na PVC banner koji je bijele boje. Bijelu pozadinu bannera moguće je promijeniti ovisno o boji šatora. Banner možete na reklamni šator pričvrstiti ljepljivom čičak trakom.


Sublimacijsko nanošenje tiska na party šator

Sublimacijsko nanošenje tiska je najskuplji, ali najkvalitetniji oblik nanošenja tiska na šator, u boji je, a tisak je moguće nanijeti na svaki dio materijala šatora.

Nanošenje tiska na platneni šator vrši se još prije samog šivanja materijala za šator. Materijal u roli širokoj 1,2 m prelazi kroz tiskarsku mašinu. Zatim se ovaj materijal izreže i ušije točno prema ramu šatora.


Naša firma osigurava nanošenje tiska na naše šatore folijama FLEX/FLOK. Cijena tiska ovisi o veličini i zahtjevnosti tiska. Ako želite saznati cijenu potrebno je točno konkretizirati Vašu ideju s logom, veličinom i pozicijom tiska i poslati nam putem e-maila u prilogu na adresu brimo@brimo.sk.


U našoj firmi BRIMO® trudimo se donijeti na tržište što najkvalitetnije šatore po povoljnim cijenama. Kako bismo ovaj omjer cijena/kvalitet mogli održati proizvodimo šatore bez individualne obrade. Proizvodimo u velikim količinama i serijski. To učinkovito smanjuje zahtjevnost i troškove što kod individualnih obrada poput nanošenja tiska sublimacijom nije moguće. Sublimacijski tisak može koštati nekoliko puta više od naših šatora te se njime momentalno ne bavimo.Podijeli na Facebooku