Blog: Nadstrešnica za auto

Nadstrešnica za auto

28.01.2018 · Administrátor

S pagodom BRIMO možete imati krov i iznad Vašeg automobila!

Dugotrajno nezaštićeno parkiranje može negativno utjecati na stanje Vašeg vozila. Promjene vremena, visoka vlaga u zraku, slivne vode i nečistoće utječu na stanje karoserije. Za sigurnu zaštitu Vašeg vozila, međutim, ne morate tražiti komplicirana rješenja niti investirati velike svote. 

Nadstrešnica za auto nudi jednostavnu i cjenovno povoljnu varijantu. Čvrsta konstrukcija omogućava jednostavnu i brzu instalaciju. Dovoljan prostor u interijeru stvara natkriven prostor za parkiranje osobnog automobila, ali također nudi prostor za motocikl, sportsku opremu ili drvo za ogrjev. Plahta je izvrsno otporna na UV žarenje, kišu i promjene temperature. Boju možete odabrati od dovoljno alternativa, te izgled nadstrešnice uskladiti s kućom ili vrtom.


Nadstrešnice za auta nude privremeno rješenje kada rekonstruirate kuću, no mogu biti dovoljne i za dugotrajnu uporabu. Šator možete bilo kada premjestiti, kod instalacije niste ograničeni terenom i nije Vam potrebna tehnika za pričvršćenje. Kada je nadstrešnica sklopljena, zauzima malo prostora i dobro se njime manipulira.

Podijeli na Facebooku