Vrtni šator 4x8m

Komplet od 3 čvrste stijenke + platnena i građevinska torba, uključeno je 12 igle za sidro!

Besplatni rezervni dijelovi tijekom prve dvije godine produljenog jamstva od 5 godina!

Izgrađeno za 40 sekundi zahvaljujući sustavu BRIMO!


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


14 935.70 Kn Vaša ušteda: 4 938.70 Kn 9 997 Kn Iznos s PDV-om
  • Vrhunski aluminijski šatori za ekstremnu uporabu pri brzinama vjetra do 70 km / h!
  • Paket: 100% vodootporan krov i 3 pojedinačno uklonjiva zida pričvršćena zatvaračem, konstrukcija + 8 svornjaka za sidro, platnena vrećica i građevinska torba!
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz oksforda od poliesterskog vlakna s poliuretanskom impregnacijskom presvlakom. Dug život!
  • Konstrukcija: Aluminijska (1,8 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Sklopivi šator veličine 155x27x45cm, težina 92kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 207cm.
  • Tlocrt šator: 400x800cm (32 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošače

Vjenčanje u vrtu na otvorenom jedan je od trendova posljednjih godina. Imate nekoliko briga manje, jer se ne morate baviti prostorom. Na primjer, možete uštedjeti proračun za medeni mjesec ili poboljšati proračun. Bez obzira odlučite li se za svadbeni dom u vašoj kući u vrtu ili u prirodi, sastavni je dio vjenčanog šatora. 
Znamo koliko je važno za mladenke, lijepo sunčano vrijeme je čitav tijek vjenčanja. Iz iskustva naših klijenata znamo da su odabrali prekrasno vjenčanje na kamenoj terasi s pozadinom pravoslavne kapele. Iako su se rujanske temperature penjale na 30 ° C u hladu. Ipak, vjenčanje je bilo lijepo, ali toplina se nije odražavala na savršen učinak. Korištenjem šatora zaštićeni ste od vrućih sunčevih zraka.
Vrijeme je nepredvidivo, iako meteorolozi mogu predvidjeti sunčan dan, možda je točno suprotno. Neplanirana bura više vas ne može iznenaditi. Vodootporne cerade s impregniranim poliuretanskim slojem osiguravaju 100% sigurnost da će se gosti jednako zabaviti kao i sunčanog dana. Stoga ne morate preseliti vjenčanje u hotelske prostorije u slučaju lošeg vremena. Možete se nastaviti zabavljati prema svojim željama i ne biti nepotrebno razočarani.
Robusna konstrukcija izrađena je od visokokvalitetnog aluminija. Odlikuje se velikom trajnošću i pogodan je za upotrebu u teškim uvjetima. Tlocrt je, unatoč većim dimenzijama, prilično nepretenciozan.
Šesterokutne noge s automatskim zaključavanjem osiguravaju lako savijanje. Konstrukciju karakterizira i mala težina srazmjerno njegovoj robusnosti.
Tijekom prve dvije godine besplatne dijelove pružamo besplatno. Kupnjom šatora za vjenčanje 4x8m dobivate 5 godina jamstva. CE certifikat marke BRIMO štandovi je pitanje.