Besplatna brza dostava Prodaja

Vrtni šator 4x8m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 12 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 1 697 € Iznos s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Vrhunski aluminijski šatori za ekstremnu uporabu pri brzinama vjetra do 70 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zida pričvršćena Velcro + 12 sidrnih igle i zaštitna čahura!
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Izrađeno od vrlo izdržljive Oxford tkanine od poliesterskih vlakana sa PVC slojem. Dug život!
  • Konstrukcija: Aluminijska (1,8 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Sklopivi šator veličine 200x27x45cm, težina 92kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 207cm.
  • Tlocrt šator: 400x800cm (32 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošače

Vjenčanje u vrtu na otvorenom jedan je od trendova posljednjih godina. Imate nekoliko briga manje, jer se ne morate baviti prostorom. Na primjer, možete uštedjeti proračun za medeni mjesec ili poboljšati proračun. Bez obzira odlučite li se za svadbeni dom u vašoj kući u vrtu ili u prirodi, sastavni je dio vjenčanog šatora. 
Znamo koliko je važno za mladenke, lijepo sunčano vrijeme je čitav tijek vjenčanja. Iz iskustva naših klijenata znamo da su odabrali prekrasno vjenčanje na kamenoj terasi s pozadinom pravoslavne kapele. Iako su se rujanske temperature penjale na 30 ° C u hladu. Ipak, vjenčanje je bilo lijepo, ali toplina se nije odražavala na savršen učinak. Korištenjem šatora zaštićeni ste od vrućih sunčevih zraka.
Vrijeme je nepredvidivo, iako meteorolozi mogu predvidjeti sunčan dan, možda je točno suprotno. Neplanirana bura više vas ne može iznenaditi. Vodootporne cerade s impregniranim poliuretanskim slojem osiguravaju 100% sigurnost da će se gosti jednako zabaviti kao i sunčanog dana. Stoga ne morate preseliti vjenčanje u hotelske prostorije u slučaju lošeg vremena. Možete se nastaviti zabavljati prema svojim željama i ne biti nepotrebno razočarani.
Robusna konstrukcija izrađena je od visokokvalitetnog aluminija. Odlikuje se velikom trajnošću i pogodan je za upotrebu u teškim uvjetima. Tlocrt je, unatoč većim dimenzijama, prilično nepretenciozan.
Šesterokutne noge s automatskim zaključavanjem osiguravaju lako savijanje. Konstrukciju karakterizira i mala težina srazmjerno njegovoj robusnosti.
Besplatni rezervni dijelovi i građevinske usluge. Kupnjom šatora za vjenčanje 4x8m dobivate 5 godina jamstva. CE certifikat marke BRIMO štandovi je pitanje.