Vrtni paviljoni 3x3m

Komplet od 3 puna zida Gratis!

Rezervni dijelovi za besplatnu gradnju tijekom prve dvije od 5 godina produženog jamstva!

Rastavljanje u roku od 40 sekundi zahvaljujući BRIMO sustavu!


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


4 479.46 Kn Vaša ušteda: 1 480.46 Kn 2 999 Kn Iznos s PDV-om
  • Super aluminijski šatori dizajnirani su za redovitu upotrebu pri jačini vjetra i do 50 km / h uz pravilno sidrenje!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 pojedinačna zida koja se mogu ukloniti, pričvršćivanje na Velcro + 8 sidrnih igle i zaštitna čahura.
  • Vrijeme pripravnosti za jednu osobu: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo guste tkanine od poliesterskog vlakna (60%) i PVC presvlake (40%) s težinom jedra 330 g / m2. Naše cerade su jače od mnogih težih cerada koje imaju tkaninu od 25% i PVC premaz od 75%, dok ovaj sloj PVC ima kraći vijek trajanja od tkanine.
  • Konstrukcija: škare od cijelog aluminija s vijčanim spojevima i profilima ojačanim rebrastom šupljinom. Debljina pojedinih stijenki profila od 1 mm do 4 mm
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 170, 180, 190, 200 cm
  • Sklopivi šator veličine 150x25x25cm, težina 22 kg.
  • Krovna površina: 290x290cm (8,4 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošača

 
Tražite li kvalitetan šator koji je ultra lagan za nošenje i dizajniran po vašoj želji? Raznolik izbor šatora pogodan je za upotrebu ne samo u zatvorenom prostoru već i na otvorenom. Ovaj model je dostupan s krovom, bočnim zidovima i ultra laganom aluminijskom konstrukcijom.
Kvadratna stopala vode računa o snazi šatora. Tijekom proizvodnje, naglasak stavljamo na kvalitetu upotrijebljenih materijala. Ako je potrebno, šator možete prilagoditi prikladnim priborom. Šator je pogodan za predstavljanje vaše tvrtke na sajmovima, a prikladan je i kao krovište u privatnom sektoru. Stalak karakterizira njegova lagana težina, što je njegov glavni plus. Bez obzira odlučite li se za privatni ili korporativni događaj, fleksibilnost i mobilnost šatora uzbudit će vas.
Ovaj robusni proizvod opremljen je sklopivim sustavom škara. Izgled i sastav su nepretenciozni i veličine 3x3m lako se mogu nositi s jednom osobom. Ovaj model omogućava podesivu visinu krova u pet razina.  
Konstrukcija je izrađena od aluminija s kvadratnim profilom oblika stopala. Metalne komponente osiguravaju savršen dizajn. Noge vrtne sjenice opremljene su petom što doprinosi dobroj stabilnosti šatora. U usporedbi s čelikom, aluminij nema tendenciju hrđe i time produljuje vijek trajanja stalka.
Kvalitetni poliesterski krov i bočne ploče su 100% vodootporni i dostupni su u osam osnovnih boja. Materijal platna otporan je na blijeđenje i vremenske neprilike. Zidovi su uklonjivi, omogućujući bilo koju kombinaciju šatora. Intenzivna sunčeva svjetlost, vjetrovit vjetar ili nepredvidiva kiša više neće biti odlučujući faktor.
Vrtne sjenice naći će svoju svestranu primjenu koju ćete cijeniti. Nudimo vam najbolji omjer kvalitete i cijene. Pri odabiru stalka možete se osloniti na stručne i stručne savjete. Radujemo se vašim zahtjevima.