Besplatna brza dostava Prodaja

Vrtni paviljon 3x6m

Besplatno: 3 čvrsta zida + 12 igala i zaštitna navlaka!

Besplatni rezervni dijelovi i servis konstrukcije! Šator možete postaviti za samo 40 sekundi!

Tijekom 5 godina jamstva možete potisnuti grafikom svoj šator u bilo kojem trenutku


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


Prodaja 1 097 € Iznos s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Vrhunski aluminijski šatori za ekstremnu uporabu pri brzinama vjetra do 70 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zida pričvršćena Velcro + 12 sidrnih igle i zaštitna čahura!
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Izrađeno od vrlo izdržljive Oxford tkanine od poliesterskih vlakana sa PVC slojem. Dug život!
  • Konstrukcija: Aluminijska (1,8 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Sklopivi šator veličine 155x55x30cm, težina 67kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 207cm.
  • Tlocrt šator: 290x570cm (16,5 m²)
  • 5 godina jamstva za potrošača

Šesterokutni aluminijski šator najbolji je u ponudi BRIMO i nudi se na europskom tržištu ikada. Šator je dizajniran za ekstremne uvjete. Sklopivi vrtni sjenica prodaje se s 4 zidana zatvarača i velikom torbom za nošenje na točkovima izrađenom od izdržljive tkanine koja je u strateškim dijelovima pojačana s 3 sloja. Sidrne igle su uobičajena pojava.  
Dijelovi od najlonskog polimera imaju doživotno jamstvo (IMAMIČNA RAZMJENA) i nema rizika od umora ili loma. Iako je Premium šator izrađen od visokokvalitetnog aluminija, to sigurno nije lako. Noga u obliku šesterokuta s dva patenta za automatsko zaključavanje za jednostavno lako savijanje.
Vodootporni krovni lim sa savijenim zglobom, koji je s unutarnje strane zalijepljen termo trakom i zasebnim zidovima s patentnim zatvaračima kako biste se 100% zaštitili od kiše.
Konstrukcija od eloksiranog aluminija s unutarnjom debljinom od 1,8 mm i više osigurava da se šator neće kretati pod vrlo jakim vjetrovima! Stropni profili debljine 1,8 mm dodatno su ojačani unutarnjim komorama.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući visokom performansu poliestera koji odbija od prljavštine Oxford. Krovi na krovu s ušima za pričvršćivanje na strane. U ekstremnim uvjetima, kutovi se dodaju i na uglovima kako bi se učvrsno učvrstilo na konstrukciji.
Rezervni dijelovi dostupni su samo za BRIMO sklopive vrtne sjenice. Besplatni rezervni dijelovi i građevinske usluge. Cjenik jedra BRIMO na upit.