Blog: Vjenčana gozba ispod vrtnog šatora

Vjenčana gozba ispod vrtnog šatora

08.01.2019 ·

Prekrasni vjenčani šatori. Cijene koje zamišljate, osiguravamo brzu dostavu direktno ka Vama. Vjenčanje ispod vedrog neba – izniman događaj sa šatorima BRIMO

Vjenčanje predstavlja u Vašem životu izniman trenutak. Svadba doduše nije jednostavna stvar, morate obratiti pažnju na svaki detalj. Planirate datum, tražite prostor, razmišljate o broju gostiju i odabirete meni za vjenčanu gozbu. No to nije sve. Potrebno je nabaviti vjenčanu haljinu, vjenčane prstenove, izabrati kitu cvijeća, posjetiti aranžera zbog dekoracije prostora za vjenčanje i riješiti glazbu. Srediti kameramana i fotografa koji će ovjekovječiti ove nezaboravne trenutke.

I što mislite o tome da kažete svoje „da“ ispod vedrog neba? Da li se već odlučite za civilno ili crkveno vjenčanje, svoje „da“ možete reći naprimjer i u dvorcu. Organizacija vjenčanja vani izvrsna je mogućnost da se osjećate slobodniji nego da ste zatvoreni među četiri zida ili u nekoj konferencijskoj sali. Svoju kreativnost možete iskoristiti kod ukrašavanja prostora gdje ćete u potpunosti moći realizirati svoje ideje, jednostavno se prepustite svojoj mašti.


Snovi o romantičnom i idealnom vjenčanju ispod vrtnog šatora


Vrtni šator ukrašen bijelim baldahinom i aranžirano bijelo cvijeće u metalnim stalcima. Zadivljujuću atmosferu usavršava otvoren prostor. Sunčeve zrake odražavaju sjasan odsjaj srebrnog pribora. Kako bismo mogli zaboraviti ove savršene trenutke?

Za firmu koja se specijalizira aranžiranjem vrtni su šatori izvrsno rješenje. A ne samo za firmu, šatore BRIMO iskoristit će svatko zaista jedinstveno. Gozbu možete prirediti kod kuće u vrtu ili organizirati rođendansku proslavu. Šatore BRIMO iskoristit ćete višestruko.

Konstrukcija se jednostavno rastavlja, vremenski ćete to savladati u roku od jedne minute i uopće se ne morate umarati. Jednostavno rastavljanje omogućit će Vam posvećivati se stvarima koje zahtijevaju više vremena i potrebno ih je riješiti kada organizirate vjenčanje. 

Izaberite iz naše ponude i kontaktirajte nas. Možemo Vam pripremiti izvrsne doživljaje.


Podijeli na Facebooku