Blog: Silvestarska party u šatoru zta proslave

Silvestarska party u šatoru zta proslave

08.01.2019 ·

Jednostavno rasklapanje, povoljne cijene, garantiramo visoku kvalitetu i stabilitet. Garancija 5 godina, osiguravamo brzu dostavu. Silvestrovo – uspješna akcija sa šatorima BRIMO


Kao i svake godine, silvestarska zabava već kuca na vrata. Pa moramo se sjetiti prethodne godine, naših doživljaja, uspjeha i s noblesom dočekati Novu godinu. Ove trenutke želimo provesti s obitelji ili sa prijateljima. Umjesto zatvorenih prostora ili restorana Vam predstavljamo  šator za proslave kao izvrsnu alternativu. U slučaju neugodih vremenskih uvjeta, ako se naoblačilo ili puno pada kiša, party šator je pogodan da štiti od neugodnog vremena. Šator možete pričvrstiti vrećom s pjeskom kako biste osigurali stabilitet šatora.

U party šatoru ne bi nitko trebao osjećati hladnoću, stoga predstavljaju vanjski grijači idealan izbor. Brzo su spremni za uporabu, a regulacija temperature veoma je jednostavna. Tijekom duge silvestarske noći nije potrebno brinuti se o njima. Toplina koju zrače i pogled na vatru koja gori djeluju magično i pružaju Vam relaksaciju koju si možete priuštiti za vrijeme dugih zimskih noći. U ovoj udobnoj atmosferi možete se veseliti odbrojavanju posljednjih sekundi stare godine.


Oprema u party šatoru


Sklopivi stolovi, sklopive klupe ili stolice Lifetime može Vam nabaviti firma BRIMO. Sjedalo plastične klupe izrađeno je od plastike s čeličnim nogama. Veoma jednostavno se prenose i idealne su za gastro akcije vani. Sastavljanje ili rastavljanje je posao na par sekundi, to isto važi za konstrukciju party šatora.

Plesni parket, bife i bar s pićem – to je sve potrebno srediti kako bi se gosti osjećali savršeno i punovrijedno. Dekoracija prostora za slavu Silvestrova balonima, girlandama, konfetima ili prostiranjem izvrstan su efekat. Ovisno o veličini šatora možete ispod krova staviti girlande raznih boja ili druge dekorativne elemente koji će optički sniziti strop šatora. Kristalne i biserne dekoracije na stolnjacima od sjajnog tila na sredini stola dodaju  luksuz. Ispuštanje lampiona sreće – na lampione možete napisati želje i ispustiti ih u nebo što izgleda divno.


Napici i prehrana


Pogledajmo tradicije koje se spajau sa silvestarskom večeri. Obično se serviraju jela kao za Badnju večer – juha od gljiva ili od kupusa, pečene kuglice s makom ili oblatne s medom. Večera bez šarana s ruskom salatom ne može se zamisliti. Nazdravlja se aperitivom, medovinom i prilikom dolaska Nove godine šampanjcem. Sjećam se da smo kao djeca prije glavnog jela jeli oblatne s medom i češnjakom. Med je karakterizirao dobre stvari koje primamo u životu, a češnjak one loše. Priznajem da s time nisam imala problema, više su mi smetale kombinacije okusa :) 

Svejedno je kakve su tradicije i običaji, sve ovisi o tome koji je meni odredio glavni kuhar koji je zaista razmišljao o izvrsnoj gastronomiji kako bi udovoljio okusnim pupoljcima gostiju.


DJ i glazba


Veoma bitan faktor jeste zabava i glazba. Da li već na podiju imate živu glazbu ili DJ-a sigurno će se pobrinuti o najboljim silvestarskim songovima. Silvestarskoj noći dodaju posebnu atmosferu. Na baru možete imati tišu glazbu u pozadini koja neće goste ometati u konverzaciji.

Dolazi trenutak kada uživamo u silvestarskom vatrometu i u vrhunskoj svjetlosnoj show. Nezaboravan zvučni i svjetlosni efekat, čaše s pjenušavim šampanjcem – to sve signalizira savršen završetak stare godine.


Podijeli na Facebooku