Besplatna brza dostava Prodaja

Šatori za vjenčanja 2x3m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 497 € Iznos s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Super aluminijski šatori dizajnirani su za redovitu upotrebu pri jačini vjetra i do 50 km / h uz pravilno sidrenje!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 pojedinačna zida koja se mogu ukloniti, pričvršćivanje na Velcro + 8 sidrnih igle i zaštitna čahura.
  • Vrijeme pripravnosti za jednu osobu: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo guste tkanine od poliesterskog vlakna (60%) i PVC presvlake (40%) s težinom jedra 330 g / m2. Naše cerade su jače od mnogih težih cerada koje imaju tkaninu od 25% i PVC premaz od 75%, dok ovaj sloj PVC ima kraći vijek trajanja od tkanine.
  • Konstrukcija: škare od cijelog aluminija s vijčanim spojevima i profilima ojačanim rebrastom šupljinom. Debljina pojedinih stijenki profila od 0,9 mm do 3 mm
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 205cm.
  • Sklopivi šator veličine 155x35x25cm, težina 27 kg.
  • Krovna površina: 195x290cm (5,6 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošača

Ultra lagani aluminijski šator za škare pogodan je za vrtne zabave, korporativna događanja, tržnice i slično. Zahvaljujući sklopivom sustavu škara, šator se može raširiti u sekundi. Plan šatora je pravokutnik, rukovanje i transport šatora u torbi je zgodan i jednostavan.
Paket šatora uključuje tri čvrsta bočna zida, platno, konstrukciju šatora, igle za sidrenje.
Šatori za škare također se mogu koristiti bez bočnih zidova kako biste stvorili zaštićeni prostor koji diše u vašem vrtu.
Platno s ceradom je 100% vodootporno zahvaljujući PVC sloju dodanom na poliestersku tkaninu. Šatori se mogu naručiti u raznim bojama sa ili bez ispisa. Ispisujemo i na šatorima kako biste mogli stvoriti originalni jedinstveni šator. Platnene cerade su otporne na UV zračenje.
Konstrukcija šatora izrađena je od aluminija, koji je čvrst, a istovremeno je njegova težina mnogo puta manja od težine čeličnih šatora. Ultra lagani aluminijski šator pruža vam priliku da bez napora krovite. Velika je korist što nisu potrebni alati za otvaranje šatora. Aluminijska konstrukcija nije izložena koroziji i higijenski je bezopasna, pa se može koristiti i kao postolje za brzu hranu.
Izgradnja cijele konstrukcije detaljno je promišljena. Blago pokretni trkači na nogama šatora osiguravaju lako postavljanje. Zahvaljujući osiguravanju patenata u različitim razinama visine, visinu šatora možete prilagoditi svojim potrebama. Noge na nogama zavarene su na profil šatora za noge s rupama za sidrenje, što osigurava maksimalnu stabilnost.
Šator veličine 2x3m idealan je za korištenje šatora u vrtu kao mjesta za odmor, kao izložbeni šator na sajmovima, izložbama i tako dalje. Promjena dijela šatora je jednostavna jer je šator izveden vijčanim spojevima. Šator ne zahtijeva dodatno održavanje, platna se peru blagim deterdžentima i čistom vodom. Ne koristite agresivna sredstva koja mogu trajno oštetiti platno. Šator čuvajte na suhom i prozračenom mjestu.