Šator za proslave 3x6m

Komplet 3 polne stranice gratis!

Besplatni rezervni dijelovi tijekom prve dvije godine produljenog jamstva od 5 godina!

Izgrađeno za 40 sekundi zahvaljujući sustavu BRIMO!


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


5 577.49 Kn Vaša ušteda: 1 840.49 Kn 3 737 Kn Iznos s PDV-om
  • Vrhunski čelični šatori za profesionalnu upotrebu, snaga vjetra do 55 km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz poliestera iz Oxforda sa PVC premazom. Dug život i izvrsna kvaliteta.
  • Izvedba: Čelična (1,1 mm +) škara s vijčanim spojevima visokokvalitetnog čelika s BREMO patentima sa samootkrivanjem na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura i čeličnih spojeva.
  • Sklopivi šator veličine 155x45x30cm, težina 53kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185,195, 205cm.
  • Tlocrt šator: 290x580cm (16,8 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošače

Pomoću mobilnog vjenčanog šatora 3x6m možete proslaviti veliki svadbeni prijem uz jezero ili u vašem vrtu. Stabilni šatori odličan su izbor posebno na otvorenom. Osiguravaju zaštićeno i suho mjesto čak i u slučaju kratkotrajne promjene vremena.  
Šator za vjenčanje 3x6m postao je popularan zbog svoje veličine i mogućnosti pozivanja više gostiju. Veliki vjenčani šatori idealni su za velike trenutke. Pruža dovoljno prostora za spektakularne proslave.
Zahvaljujući jednostavnom sustavu škara, fleksibilno možete koristiti brzu raspodjelu čelične konstrukcije. Naravno, sastav štanda jednako je lak. Dno podnožja šatora u obliku šesterokuta opremljeno je povećanom, hrapavom petom što rezultira da se šator ne potone ni na neasfaltiranom tlu i uvijek ostane stabilan.
Šesterokutni čelični profil nogu osigurava maksimalnu stabilnost. Čelična konstrukcija dostupna je u kraljevsko plavoj boji. Najlonske kapice štite čelični profili škara kao i krovna tkanina od oštećenja ne samo tijekom uporabe, već i tijekom transporta. Na taj se način povećava vijek trajanja krova.
Spojevi kliznih profila presvučeni su skupim najlonom (najlošijijim udarima najlona) kako bi se spriječilo trenje i ogrebotine. čelični konstrukcijski profili. To olakšava montažu i demontažu.  

Krovni i bočni dijelovi su 100% vodootporni, otporni na UV zrake i nanose se Velcro. Patenti za učvršćivanje osiguravaju ravnomjernu napetost na krovu. Rašireno platno izgleda glatko i savršeno.
na raspolaganju Dizajniran je s vratima i prozorima kako bi više svjetla moglo prodrijeti u šator, omogućavajući pogled na okolinu i ne izgledaju zatvoreno. Ako je sunce jako, možete zatvoriti prozore. PREMIUM vjenčani postolje 3x6m izvrstan je izbor za provođenje izvanrednih životnih događaja uz nezaboravna iskustva.