Blog: Šator za proslave

Šator za proslave

12.12.2017 · Administrátor

Party šatori BRIMO® najbolji su za akcije, brzo se rasklapaju, imaju garanciju 5 godina. Cjenovno prihvatljive relacije, mogućnost neposrednog uručenja robe, usluga stručnog savjetovanja.

Posjediti uvečer s prijateljima, obiteljske proslave, ljetni susreti, svadbe -   šator  za proslave  če za Vas i Vaše društvo osigurati ugodnu atmosferu, elegantno će ukrasiti Vaš vrt i spriječiti će brige kod promjene vremena tijekom bitnih dana.

Iskoristiti učinkovito svoje slobodno vrijeme tako da ga provedemo sa prijateljima ili obitelji veoma je važno kako bismo povratili snagu za nadolazeći novi radni tjedan i revitalizirali ne samo tijelo, već i misao. Provođenje vremena na svježem zraku pokazuje se na našoj vitalnosti, fizičkoj i psihičkoj snazi. Primijeniti ga možemo za seberealizaciju u aktivnostima prema našim interesima ili potrebama. Izvrsno rješenje kako bismo spriječili brige kod promjene vremena tijekom bitnih dana predstavlja uporaba party šatora.

Party šator možete iskoristiti kao zaštićen prostor za ponudu prehrane i napitaka. Tijekom ljetnih mjeseci nalazi primjenu kao vrtni paviljon. Organiziranje npr. rođendanske proslave Vaše djece izvrstan je izbor kako provesti ovaj divan događaj kod Vas u vrtu bez toga da riskirate loše vremenske uvjete. Ne morate se brinuti da neće biti zaštićeni od sunca, jakog vjetra ili kiše. Proslava na otvorenom prostoru u party šatoru ističe se također kretanjem. Sljedeća prednost je da će Vaša kuća ostati čista jer se gosti nalaze u šatoru. Birati možete između nekoliko veličina kako bi šator osigurao idealne uvjete za serviranje i pripremu obroka. Veličina šatora uvjetovana je time koliko imate prostora u vrtu. Ako prostranstvo nije veoma veliko, potrebno je razmišljati o kupovini manjeg šatora. Kod nas imate na raspolaganju razne veličine, dakle sigurno ćete moći nešto izabrati.


Jedinstveni stabilitet šatora


Jednostavna i lagana konstrukcija dozvoljava sastaviti šator bilo gdje. Stabilna konstrukcija dopunjena je čvrstim pokrivanjem koje stvara komforni prostor. Prema aktualnom vremenu ili prema Vašim potrebama možete šator koristiti u raznim varijantama. Krov osigurava ugodan hlad iznad glava gostiju i neće ih ometati u pogledu. Jedan ili više natkrivenih zidova sa strana doprinose boljoj udobnosti, zavjetrini i štite od kiše.

Šatori od čelika ističu se čvrstom kostrukcijom, no međutim, kao dodatke Vam možemo ponuditi vreće s teretom. Mogu se napuniti pijeskom ili šljunkom. Osiguravaju veću podršku i stabilitet šatora. Za jednu nogu šatora koristi se jedna vreća s teretom. Vodootporan materijal je otporan na oštećenje i oštro manipuliranje s vrećama. Druga varijanta učvršćenja party šatora je uporaba klinova za šator. Služe kao sekundarno pričvršćivanje šatora. Kao glavno učvršćenje možete upotrijebiti klinove koje dobijete besplatno uz svaki šator. Noge šatora su čak prilagođene mogućnosti pričvršćivanja vijkom na betonskoj podlozi.

Party šatori su često traženi također u firmama za organiziranje izložbi jer su lagani, prijenosni i imaju reprezentativan izgled. Poslužit će kao savršen prostor za dostojanstveno predstavljanje Vaše firme, proizvoda i usluga.Podijeli na Facebooku