Besplatna brza dostava Prodaja

Pop up šator 2x2m

Besplatno: 3kom čvrsta zida, 8 čavala i zaštitni pokrov + 5-godišnje jamstvo!

U slučaju nesreće, dijelovi okvira prve godine su besplatni!

Tisak oglasa na šatoru, bilo kada, čak i nakon dostave!

Postavljanje od strane jedne osobe već za 40 sekundi!

Ovaj proizvod možemo predati kuriru u 13:00 sati, koji ga obično dostavlja za 2 dana.


Prodaja 397 € s PDV-om Na skladištu odmah:
  • Super aluminijski šatori dizajnirani su za redovitu upotrebu pri jačini vjetra i do 50 km / h uz pravilno sidrenje!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 pojedinačna zida koja se mogu ukloniti, pričvršćivanje na Velcro + 8 sidrnih igle i zaštitna čahura.
  • Vrijeme pripravnosti za jednu osobu: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo guste tkanine od poliesterskog vlakna (60%) i PVC presvlake (40%) s težinom jedra 330 g / m2. Naše cerade su jače od mnogih težih cerada koje imaju tkaninu od 25% i PVC premaz od 75%, dok ovaj sloj PVC ima kraći vijek trajanja od tkanine.
  • Konstrukcija: škare od cijelog aluminija s vijčanim spojevima i profilima ojačanim rebrastom šupljinom. Debljina pojedinih stijenki profila od 0,9 mm do 3 mm
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 205cm.
  • Sklopivi šator veličine 155x25x25cm, težina 22 kg.
  • Krovna površina: 195x195cm (3,8 m²)
  • 5-godišnje jamstvo za potrošača

 
Ultra lagani aluminijski šatori napravljeni su od aluminija bez plastičnih dijelova. Konstrukcija sustava male težine i škara je najveća prednost koju nudi ultra lagani aluminijski šator. Sklopljena konstrukcija omogućava vam jednostavno skladištenje i prijevoz šatora i udobno se uklapa u vaše prtljažnike.
Praktični prodajni štand može se koristiti na izložbenim prostorima u interijerima ili eksterijerima. Izgled i boju šatora možete odabrati prema vašim željama. Veličina 2x2m posebno preferiraju trgovci na tržnicama, sajmovima i slično. Svaki šator koji kupite dobit će besplatne igle za sidrenje.
Vijčani spojevi na konstrukciji također su predmet ovog modela. Karakteristike aluminija: lagano, nemagnetno, antikorozivno. Izgled šatora je jednostavan bez korištenja alata. Visina stropa može se prilagoditi vašim potrebama zahvaljujući teleskopskim nogama.  
Platnene cerade su izrađene od visokokvalitetne poliesterske tkanine. Unutarnja strana platna obogaćena je PVC premazom, što tkaninu čini 100% vodootpornom. Veličina platna precizno je prilagođena konstrukciji. Ruževi ne dolaze, cerade su čvrsto zategnute na strukturi. Šatori su dostupni u različitim bojama.
BRIMO nudi svojim kupcima uslugu šatora. Besplatni rezervni dijelovi i građevinske usluge. Samo pošaljite fotografiju oštećenog dijela s dokazom o kupnji, a dio ćemo vam poslati. Zamjena dijelova je jednostavna zahvaljujući navojnim spojevima. Konstrukcija šatora nije obojena, jer je aluminij nehrđajući. Nije potrebno dorađivati aluminij.
Održavanje statuta je jednostavno. Ne preporučujemo uporabu agresivnih sredstava za čišćenje ceradama. Čista voda s blagim deterdžentom je dovoljna. Konzerve s ceradama treba ostaviti da se osuše prije skladištenja. Skladištite šatore na suhom mračnom mjestu, idealno u podrumu kuće i slično.