Blog: Plinski grijač – izvrstan izbor za hladne zimske dane

Plinski grijač – izvrstan izbor za hladne zimske dane

08.01.2019 ·

Propan-butanski grijači za terasu, balkon ili verandu su snažni, mobilni i jednostavno se održavaju. Ispravan izbor za svaku priliku.

Vaša kuća je mjesto, gdje se uvijek rado vraćate, radujete se obitelji, vremenu koje zajedno provodite i odmorate se nakon napornog radnog dana. Neki od nas sjednu na kauč ispred televizora sa šalicom nečeg dobrog u ruci. Drugi radije provode svoje slobodne trenutke negdje vani. Budući da nije uvijek moguće ići na izlet u prirodu, ukrašavamo i uljepšavamo svoje balkone, loggie ili terase.

Ako i Vi spadate u ovu skupinu, poznajete onaj osjećaj kada ulažete u preuređivanje svoga komada prirode svoje vrijeme, novac i energiju, ali ne žalite to. Znate da ćete se Vi i Vaša obitelj moći veseliti ovom udobnom zelenom mjestu koje je stvoreno za odmor, jutarnju kavu ili večernje razgovore uz čašu vina.

Jedino što nam je žao je činjenica da je na našem balkonu ili terasi suviše hladno da tamo tek tako sjedimo. Često ne pomaže ni debela deka i topli čaj. Radije pređete unutra, a cijelu zimu, rano proljeće i kasnu jesen morate čekati period kada ćete opet moći uživati u šalici kave na terasi. Unatoč svemu želite uživati u svojoj terasi, balkonu ili verandi bez obzira na oštro srpanjsko sunce ili jesenje loše vrijeme, divno sunčano ali hladno zimsko vrijeme.

Želite sjediti na terasi i upijati ljepotu prirode u okolini bez obzira na vrijeme?

Rješenje za Vas mogao bi biti plinski grijač. Prije kupovine morate izračunati što zapravo želite grijati. Za malu terasu ili verandu dovoljan će Vam biti manji i jeftiniji plinski grijač. Neki ne samo da imaju slabiju snagu, već se i ne preporučuje neprekidno ih koristiti. To su jeftiiji uređaji namijenjeni prije za hladnije ljetne noći. Za cjelogodišnje grijanje, naročito preko zimskih mjeseci potrebno je uložiti dosta više, ne isplati se štedjeti na kvaliteti. Plinski grijači imaju u usporedbi sa električnim vanjskim grijačima jednu velikeu prednost: mobilni su, možete ih staviti bilo gdje, nije potrebno vući nikakav kabel niti crijevo.

U našoj ponudi naći ćete vanjske plinske grijače Etna maxi ili vanjski grijač Pyramida maxi. Oba stojeća plinska grijača su uvijek spremna za uporabu, imaju jednostavnu regulaciju snage zahvaljujući čemu će se uvijek pobrinuti o idealnoj temperaturi. Kada ih koristite, ne morate se o ničem brinuti, samo uživate u ugodnoj toplini koju Vam pružaju. Odabirom ovih uređaja za grijanje također ćete izbjeći prljavštinu i neugodan miris u Vašoj kući. Oba uređaja su iznimno tiha. Jedino što morate nabaviti je klasična plinska bomba koja će Vam biti dovoljna za otprilike 12 sati. Maxi grijačima možete zagrijati čak terasu s dimenzijama 23 -25 kvadratnih metara. Treba voditi računa o dovoljnom provjetravanju prostora ako se radi o zatvorenoj terasi. Proizvođači su naravno mislili i na sigurnost – standard je toplinski osigurač koji će u slučaju da se vatra ugasi zaustaviti dovod plina.

Kupnjom ove vrste grijača vlasnik će obiteljske kuće s terasom ili verandom dobiti na cijeni svoje imovine i također će imati više prostora za život praktički tijekom cijele godine. Plinski vanjski grijači mogu Vam preko cijele godine omogućiti korištenje prostora u kojem se zimi prije niste često zadržavali. Dakle, vani možete naprimjer kuhati ili zabavljati se, praviti party s prijateljima ili se sakupljati s obitelji.

Grijači su istovremeno dekorativno osvjetljenje i stvaraju privlačnu atmosferu. Zahvaljujući izvanvremenskom dizajnu zaista su dodaci za bilo koju terasu. U slučaju uporabe u obiteljskoj kući mogu se zahvaljujući točkićima jednostavno premiještati bilo gdje u okolini kuće. Poslužit će Vam kod obiteljskog susreta i kod veće party u vrtu. Na grijač ne morate unaprijed misliti niti ga ikako pripremati, dovoljno ga je jednostavno uključiti tada kad zahladi. 

Zahvaljujući ovim plinskim grijačima produljit ćete sezonu na svom omiljenom mjestu za nekoliko mjeseci i moći ćete uživati u hladnijim danima i večerima bez vječite borbe protiv hladnoće.


Rado ćemo Vas posavjetovati, nazovite nas, pišite...

Team BRIMO


Podijeli na Facebooku