Paviljon za vrt 3x3m

Set od 3 zida + 8 komada igle, zaštitna čahura uključena!

Besplatni rezervni dijelovi tijekom prve dvije godine produljenog jamstva od 5 godina!

Izgrađeno za 40 sekundi zahvaljujući sustavu BRIMO!


Narudžbe šaljemo u roku od 12 sati odmah s procijenjenim 2 radna dana.


5 090.87 Kn Vaša ušteda: 1 682.87 Kn 3 408 Kn Iznos s PDV-om
  • Ekskluzivni aluminijski šatori za profesionalne svrhe, koristite pri brzini vjetra do 50km / h!
  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Stajanje i vrijeme stajanja jedne osobe: 40 sekundi!
  • Krov i zidovi su 100% vodootporni. Napravljena od vrlo izdržljive tkanine iz oksforda od poliesterskog vlakna s poliuretanskom impregnacijskom presvlakom. Dug život!
  • Izvedba: Aluminijska (1,2 mm +) škara s vijčanim spojevima izrađena od visokokvalitetnog anodiziranog aluminija sa samoodređenim BRIMO patentima na šesterokutnim nogama.
  • Skupi najlonski polimerni dijelovi s doživotnim jamstvom (trenutna zamjena) boljih svojstava od legura.
  • Dimenzija sklopljenog šatora 155x30x30cm, težina 36kg
  • Regulacija stropa: 4 razine visine 175, 185, 195, 207cm.
  • Tlocrt šator: 290x290cm (8,4 m²)
  • 5 godina jamstva za potrošača

Šesterokutni aluminijski kiosk dizajniran je za profesionalne svrhe. Zahvaljujući udobnoj težini i visokoj stabilnosti šesterokutnih nogu, sigurno će vam se svidjeti. U cijenu je uključeno sve: 3 čvrste stijenke i set sidrnih iglica kako šator ne bi puhao. Postolje je izrađeno od najkvalitetnijeg aluminija debljine do 1,2 mm i više je najlakši sklopivi šator naše ponude (mala težina), a istovremeno je drugi najdugotrajniji BRIMO šator, zahvaljujući jakom najlonskom zglobu i debljini aluminijskog profila 1,2 mm s nogama u obliku 6 -U igri. 100% vodootporan OXFORD s dugim vijekom trajanja je stvar naravno. 
Svaka noga ima 2 najlonska samozaporna sustava za još brže rastavljanje. Vijčani spojevi standardni su za sve BRIMO članke radi jednostavne zamjene dijelova koje poklanjamo besplatno! Najlonski zglobovi za glatko i glatko sklapanje šatora su toliko jaki da im dajemo doživotno jamstvo uz trenutnu zamjenu!
100% vodootporan šator je također uvjet koji svi naši šatori ispunjavaju. Vodootporni spoj je preklopljen i iznutra zalijepljen termo trakom. Tkanina je vodootporna i dodatno impregnirana poliuretanskim slojem. Hidroizolacija je jedno od glavnih obilježja, stoga ništa ne prepuštamo slučaju!
Konstrukcija od eloksiranog aluminija s unutarnjom debljinom od 1,2 mm i više osigurava da šator može podnijeti i zahtjevne uvjete. Aluminijski šatori odlikuju se sjajnim omjerom snage i malom težinom.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući visokom performansu poliestera koji odbija od prljavštine Oxford. Krovi na krovu s ušima za pričvršćivanje na strane. U ekstremnim uvjetima, kutovi se dodaju i na uglovima kako bi se učvrsno učvrstilo na konstrukciji.
Pružamo samo rezervne dijelove za BRIMO sklopive šatore. Rezervni dijelovi su besplatni tijekom prve dvije godine 5-godišnje produljene garancije. Cjenik jedra BRIMO na upit.