Blog: Mobilni bife parodajni šator

Mobilni bife parodajni šator

08.01.2019 ·

Cjenovno povoljna, veoma brzo sastavljanje i rastavljanje, stabilna konstrukcija, izvrsna kvaliteta, otpornost na vjetar i nelagodne vremenske uvjete, CE certifikat, 5-godišnja garancija.

Prodaja u štandu na trgu mora odgovarati tehničkim, higjenskim, sveopćim uvjetima prema posebnim propisima. Govorimo o ambulantnoj prodaji. Dakle, što će Vam sve biti potrebno? 

Dozvola za prodaju proizvoda, pružanje usluga i osnivanje mjesta za prodaju daje općina.


Naredbom opće primjene općina uređuje prodaju proizvoda na trgovima, a to naročito


    • vrstu, period održavanja trgova 

    • vrstu proizvoda koje ćete prodavati 

    • dane održavanja trgova, radno vrijeme 

    • tehnički i estetski uvjeti štanda, uvjeti koje je potrebno ispuniti za prodaju


O upravi trga i tržnice brine se općina. Tržišnom upravom može općina povjeriti pravnu ili fizičku osobu 

Što kod prodavača u štandu kontrolira upravitelj trgova 


    1. dozvolu za prodaju proizvoda i odobrenje za vođenje poduzeća u određenom području
    2. potvrdu o stjecanju robe 
    3. elektronsku fiskalnu blagajnu 
    4. higijenu, čistoću i održavanje reda za vrijeme prodaje proizvoda 
    5. pridržavanje se tržišnog reda 

 Kao prodavač na tržišnom mjestu obavezni ste


    • imati označenu opremu za prodaju prema posebnim propisima
    • pridržavati se tržišnog reda 
    • koristiti elektronske fiskalne blagajne 
    • osigurati čistoću prodajnog mjesta
    • proizvode koje prodajete i usluge koje pružate vidljivo označiti cijenom
    • voditi knjigu inspekcije
    • ako prodajete vaganu robu, vagati na način koji potrošaču omogućava kontrolu vaganja


Firma BRIMO dostavlja pagode u kojima možete prodavati robu ili pružati usluge. Kada prodajemo u štandu, također moramo misliti o tome na koji ćemo način pridobiti potencijalnog klijenta, stoga bismo se trebali koncentrirati uglavnom na marketing. Najvažnije je da je štand lijepo sređen, čist i da se nalazi na dobro vidljivom mjestu. Odmah bi trebalo biti jasno što se u štandu prodaje. 
 

Imamo za Vas izvrstan izbor


Priprema hrane u pagodi dobra je prilika kako Vaš ugostiteljski objekat ili restoran može steći ugled. U usporedbi sa visokim investicijama u mobilnu prodavaonicu izvrsno je rješenje i cjenovno je povoljna. Sklopivi šatori dostavljaju se u svim verzijama. Šatori s čeličnom konstrukcijom (pagode) ističu se visokom kvalitetom i stabilitetom. Visina stropa podesiva je u četiri stupnja. Spojevi konstrukcije učvršćuju se vijkom, noge šatora imaju rupice za njegovo pričvršćenje klinima u pod. Klinove dostavljamo besplatno uz šator.
Zahvaljujući praktičnoj konstrukciji možete šator sastaviti u veoma kratkom vremenu. Pomoću čičak traka možete plahte u potpunosti nategnuti, stoga se ne morate bojati da će izgledati neestetski. Šator djeluje veoma elegantno. Materijal krova je vodootporna tkanina od poliestera koja je otporna na rastrganje i UV zračenje.
Važan faktor kod sklopivog šatora jesu bočni zidovi jer imaju razne funkcije. Ne samo da štite od vjetra i deugodnih vremenskih uvjeta, već se i brinu o atraktivnom izgledu šatora.

Kao što sam već spominjala, pagode imaju lijep i reprezentativan izgled. Nanošenjem tiska na šator jednostavno Vas neće biti moguće ne zapaziti. Osiguravamo tisak na bočne zidove, krov i obrub u raznim bojama. Dovoljno je poslati nam željeni logo ili naziv u vektoru, a mi ćemo se pobrinuti za ostale stvari. Napravit ćemo Vam ponudu cijene zajedno sa skicom Vašeg šatora. Naravno, kada naručujete tisak već imate svoje ideje, mi se samo moramo utvrditi i ovjeriti da li se s njima slažete. Izrada traje otprilike dva dana. Preporučujemo Vam izdvojiti vrijeme u slučaju da ste za tisak zainteresirani da ne biste bili bespotrebno ograničeni vremenom. 

Kupnjom prodajni šator dobivate 5-godišnju garanciju, a tijekom prve dvije godine nudimo rezervne dijelove konstrukcije besplatno. Prodavači smo koji se o šatoru brinu kada se koristi. Kupnjom šatora servis kod nas ne završava, već počinje. Bitno nam je da budete zadovoljni :)
Podijeli na Facebooku