RADNJA -23%

Exclusive Vrtni šator 3x6m

Komplet od 3 puna zida Gratis!

Rezervni dijelovi za besplatnu gradnju tijekom prve dvije od 5 godina produženog jamstva!

Rastavljanje u roku od 40 sekundi zahvaljujući BRIMO sustavu!

Sklopivi šator exclusive je kod vas u roku od 48 sati.


3x6 m 150 x 40 x 23 cm, težina 50 kg


2 300 Kn Iznos s PDV-om 3 000 Kn Vaša ušteda: 700 Kn
Exclusive Vrtni šator 3x4,5m  je vaša podrška, bilo da ste u otvorenom ili zatvorenom prostoru. Možete imati povjerenja u naše čelične šatore jer su izrađeni od kvalitetnog čelika i mogu izdržati snažan vjetar. Zahvaljujući mnogim BRIMO patentima, on se probio u ekskluzivnu klasu čeličnih šatora.
Olakšan je, a još je snažniji jer je njegova koncepcija suprotna koncepcijama drugih šatora koji povećavaju dimenzije konstrukcije, pa time i težinu, no ne mijenjaju težinu unutarnjih zidova. Kod nas se to radi suprotno: smanjili smo obujam za tek 2 mm s vanjske strane konstrukcije i dodali smo ih unutarnjim zidovima, čime smo smanjili težinu i povećali čvrstoću.
Takvom filozofijom smo se vodili i kod tkanine, koja zahvaljujući najnovijim tehnologijama ima vrlo visoku gustoću vlakna i time si osigurava veliku otpornost unatoč maloj težini. UV zaštita u kombinaciji s visokokvalitetnim tkaninama osigurava boji trajnost s impregniranom površinom.
BRIMO sustav olakšava sklapanje zahvaljujući automatskom blokiranju. Sastavljanje sklopive sjenice tako biva jednostavnije jer je dovoljno lako potegnuti i konstrukcija se odblokira. Još brže i lakše!!! Čičak-zatvarač na krovu i zidovima duž cijelog oboda pružit će vam udobnost kao kod kuće. Čelična konstrukcija od legiranog čelika omogućuje duži životni vijek s manjom težinom šatora.
Posebna praškasta zaštitna plastifikacija stvara mat pastelne tonove konstrukcije i time ovaj šator čini jedinstvenim na tržištu. Zaštitni sloj je antikorozivan i vodonepropusan.
Servis osiguravamo isključivo za sklopive sjenice BRIMO. Besplatni rezervni dijelovi konstrukcije tijekom prve 2 od 5 godina produženog jamstva. Cjenik rezervnih dijelova krila BRIMO dostupan je na upit.

Parametri

  • Pakiranje: krov, konstrukcija, 3 odvojiva zidna platna pričvršćena čičak-zatvaračima, zaštitna torba.
  • Vrijeme potrebno jednoj osobi za sklapanje i rasklapanje šatora: 40 sekundi
  • Debljina tkanine zidova i krova: 330g/m2, gustoće vlakana 450D HI-TECH
  • Konstrukcija: okovi s vijčanim spojevima izrađenim od visokolegiranog čelika
  • Praškasta plastifikacija konstrukcije: termoplastička.
  • Reguliranje stropova: 5 koraka visine – 5 výškové stupne 170, 180, 190, 200, 210cm
  • Tlocrt šator: 290x580cm
  • Jamstvo 5 godina!
skladací altánok

Ocjena klijenata

111 ocjena, 4.9/5