Blog: Božićni marketi i jedinstveni prodajni šator

Božićni marketi i jedinstveni prodajni šator

08.01.2019 ·

Neposredna dostava, moguće preuzeti šator odmah, garancija 5 godina, visoki kvalitet i stabilitet šatora, izvrsne cijene

Posjeta božićnih marketa divan je doživljaj. U zraku osjetimo miris božićnih kolačića, prženih badema i vrućeg božićnog punča. Prodajni štandovi puni su proizvoda, možemo vidjeti božićne ukrase koji će nas inspirirati za božićnu dekoraciju, adventske vjence, zemljane proizvode ili dekoracije za objesiti u obliku staklenih anđela u kombinaciji s metalom. Stvar bez koje su božićni marketi nezamislivi jeste prodaja izvrsnog jela i vrućih napitaka. Zimi najbolje zagrije vruća medovina, čaj ili mirišljavo kuhano vino.

Prodajni šatori bez kojih božićne markete ne možemo zamisliti, možete iskoristiti ne samo za prezentaciju Vaše robe, ali i u privatne svrhe. Isplati se doživjeti zadivljavajuću božićnu atmosferu.


Prodajni šator Vam zaista nudi široki spektar za uporabu u svakom području. Ovisno o veličini događanja prodajni šator izvrsno je rješenje. Kupnjom prodajnog šatora više se nećete morati bojati neugodnih vremenskih uvjeta. Konstrukcija je otporna na vremenske utjecaje. Vodootporne plahte zaštitit će Vas i Vašu robu od kiše. 

Također će Vam biti potrebna dobra oprema kako biste mogli goste poslužiti i ugostiti ih na nivou.

Sklopivi stolovi koje Vam možemo dostaviti uz stol možete iskoristiti kao prodajni pult za Vašu robu. Prodajni sklopivi stolovi ističu se odličnim svojstvima. Fleksibilni su, unikatni, brzo se rasklapaju, bez montiranja i napora. Praktični su i jednostavno se premiještaju kao koferčić jer su lagani. Izdržat će čak 350 kg te se koriste i za proizvodnju i rad s težim materijalima.

Sklopive klupe nedvojbeno su izvrsna varijanta za stvaranje velikog broja mijesta za sjedenje s minimalnim troškovima. S firmom BRIMO Vam možemo srediti i sklopive stolice kako biste osigurali mjesta za sjedenje za Vaše goste ili klijente. Proizvedene su od kvalitetnih materijala i otporne su na mehaničko opterećenje, utjecaje UV zračenja, vodu i vlagu.

Kako bi Vaši gosti mogli uživati u božićnom punču preporučujemo Vam upotrijebiti plinske grijače. Na raspolaganju imate stolne ili vanjske grijače. Svjetlost koju isijavaju doslovno privlači ljude, mirno sjediti i uživati u čaroliji božićne dekoracije zaista je izvrstan doživljaj.


Božićna atmosfera u prodajnom šatoru


Dekoracija šatora također igra važnu ulogu. Konstrukcija sklopivog prodajnog šatora je masivna zahvaljujući čemu na njega možete objesiti bilo koju količinu ukrasa. Izvrsno izgledaju svjetlucavi lanci i ostali ukrasi. Također možete izmisliti dekorativne elemente na zidovima šatora. Prepustite se jednostavno svojoj fantaziji i doslovno ćete stvoriti božićno remek djelo.Sigurnost iznad svega


Naročito u zimsko doba preporučujemo šatore pričvrstiti. Kao bonus dostavljamo svakoj mušteriji klinove uz šator besplatno. U slučaju da želite asortiman obogatiti, dostupne su vreće s teretom koje se pune pijeskom. One su najbolji način kako pričvrstiti šator na ojačanim mjestima. Kada se vreća napuni, teži 14 kg. Ako vreće napunite dobivate dva puna valjka koja se pričvrste o nogu šatora pomoću čičak traka. Vreća za pričvršćivanje izrađena je od najlona s gumiranom površinom da ne upija vlagu. Otporna je na udarce, stoga ne prijeti opasnost rastrganja ili prosipanja pijeska.


Ispravno čuvanje šatora


Veoma važna stvar je ispravno čuvanje šatora. Preporučujemo Vam usredotočiti se naročito na suho i hladnije mjesto. Plahte šatora moraju biti savršeno suhe. U slučaju da pohranite neispravno osušene plahte stvaraju se pljesni i kada budete šator rastavljali možete se neugodno iznenaditi. Stoga je potrebno da se prikladno o šatoru brinete da se možete veseliti njegovom korištenju.

Ugodne božićne blagdane i sretnu novu godinu želi Vam firma BRIMO


Podijeli na Facebooku