Blog: Barski stolovi i izuzetna zabava u firmi

Barski stolovi i izuzetna zabava u firmi

08.01.2019 ·

Barski stolovi koji se brzo sklapaju, po povoljnim cijenama. Materijal koji neće požutjeti, uporaba u eksterijeru i interijeru. Brza dostava, izvrstan stabilitet, odlična kvaliteta.

Kada organizirate božićnu zabavu u firmi trebali biste voditi računa o tome da se gosti uzajamno poznaju. Kao organizatori prošli ste dugim procesom priprema i uložili ste dovoljno vremena da se isplanirani detalji promijene u uspješnu akciju. Potrebno je pripremiti zabavni program ili izmisliti druge aktivnosti koje će stvoriti izvrsnu atmosferu i istovremeno će spojiti pozvane goste. Izmišljanje kreativnog programa zahtijeva investiciju Vašeg radnog vremena, a zaokupljati se morate više stvarima.

Svatko se na zabavi želi zabaviti, odmoriti se od radnih dana i uživati u dugo željenom odmoru. Upravo iz tog razloga da se zabava ne promijeni u radni sastanak, trebali biste procijeniti prošlu godinu i skicirati planove za sljedeću.


Sigurni smo da susret cijelog tima zaposlenika predstavlja plus za radni život. Jačanje odnosa među zaposlenicima veoma je važno za razvoj firme, gradi se povjerenje ne samo preko radnog iskustva, ali ćete također upoznati svoje kolege i u njihovom privatnom životu. Ljubazno ponašanje i zabava Vas prezentiraju kao ljubaznu osobu.

Zaposlenici bi trebali biti obavješteni gdje se zabava održava da se znaju dovoljno uskladiti i prilagoditi sredini. Mislimo to da li se radi o formalnoj ili neformalnoj odjeći. Možemo zamisliti koliko ste truda uložili u pripremu originalnih pozivnica, programa i odabira prostora. Također je važno upotrijebiti nešto praktično što se tiče sastavljanja i rastavljanja.


Brza i jednostavna uporaba barskih stolova


Treba razmišljati o pripremama koje ne zahtijevaju mnogo vremena kako ne biste bespotrebno gubili vrijeme rasklapanjem i mogli svoju energiju uložiti u važnije stvari koje su povezane s organizacijom zabave. Kada dovršite sve detalje dolazi trenutak koji vodi do kompletne realizacije Vašeg eventa.

U područnju banketnih stolova Vam nudimo bogati izbor sklopivih stolova.

Akcije u firmama, svadbe, štandovi s jelom, barski stol ima u gastronomiji bezbroj mogućnosti primjene. Da li se već odlučite za vanjsku ili unutarnju primjenu, brzo i jednostavno ćete ga sastaviti tako da štedi prostor. Sklopivi barski stolovi mogu biti vizualno još privlačniji za vjenčanja ili druga posebna događanja ako upotrijebite razne dekorativne elemente.

Ističu se odličnim stabilitetom i čvrstoćom. Proizvedeni su od čvrste plastike koja neće požutjeti. Čelična konstrukcija s bojom u prahu ističe se visokom kvalitetom. Barski stolovi čuvaju svoju boju. Okrugli pult s promjerom 80 cm otporan je i na veću prljavštinu. Jednostavno održavanje je njihova velika prednost.

Kada ih želite pohraniti, možete ih staviti jedan na drugi i neće zauzeti puno prostora.

Svečano sjedenje sastoji se od okruglih stolova i stolica. Pozvani gosti ili zaposlenici sjede zajedno u manjim skupinama. Na taj način imaju pregled o zbivanju na zabavi i mogu održavati očni kontakt sa susjednim stolovima. Kod sjedenja u obliku slova U mogu zajedno pričati maksimalno oni koji sjede jedni nasuprot drugima. Sjedenje za barskim stolom omogućava voditi razgovore bez ometanja, te se mogu graditi odlični radni odnosi. Preporučujemo da za jednim stolom sjedi 5 do 9 osoba.

Uporabom barskih stolova osigurat ćete jedinstvenu zabavu u firmi, stoga ćemo Vas veoma rado posavjetovati. Ne oklijevajte nas kontaktirati.

Firma BRIMOPodijeli na Facebooku